Sháníme Terénního sociálního pracovníka do Žlutic
Nabízím konverzaci a gramatiku v aj a nj - 400/hod
Hledáme kapelu, co by nám zahrála na firemním veletrhu.
Poptávám výrobu Ice Kýblu z ledu cca. 60-70cm vysokého
Sháním někoho, kdo nandá nový klínový řemen na pračku Zanussi, model: ZWS2105W.
Sháním nějakou šikovnou duši, co by mi vytvořila na míru potah sedačky. Praha.
Nabízím rozvody, montáž, kompletace a revize elektriky. Montáž, údržba a opravy vodovodů, čerpadel, kanalizačních sítí.
Keen Software House a.s. is an independent game development studio based in Prague. We have been very successful in video game business and now we are expanding our interest to the field of artificial intelligence – fulfilling our long-term goal.
Keen Software House a.s. je nezávislé herní studio založeno v roce 2010. Naše hlavní projekty jsou sandbox hra Space Engineers, herní engine VRAGE 2.0 a dosud neoznámený projekt.
ahoj, potrebuji nekoho, kdo by mi vyleptal malej plosnej spoj, nejlepe v Praze.
Nabízím konverzaci v arabském jazyce - 400/hod
Pro mezinárodní OTC společnost se sídlem v Brně hledáme juniornějšího kandidáta se zkušeností s logistikou/nákupem z FMCG oblasti.
šikovný fotograf - amatér na příležitostné focení nemovitostí
3 kusy - zachovalé, stabilní konstrukce, skládací
Jedná se max o 15.metrů.10.metrů je obouchaných a připravených k vsazení do zdi..Cesta pro nový kabel je teoreticky už tedy připravená,jen potřebuju vedět,kolik mám vykopat hloubku do země(5.metrů je délka) a může se vymněnit... :) Cenu navrhněte.
Přední agentura působící v oblasti výzkumu trhu hledá na krátkodobou spolupráci německy hovořící průvodce.
usadit desku na korpusy, vyriznout do ni otvory na drez+varnou desku, povesit horni skrinky, na skrinky dvirka apod