Korektura anglického textu
Nabízím brigádu v zahradnické kolonii (Praha, Hloubětín)! Je potřeba připravit zahradu na zimu - posekat trávu, ořezat stromy a možná řešit i další věci, které nás nenapadnou.
Hledám někoho, kdo mi pomůže vytvořit komunitní web. Ideálně na bázi wordpressu či něčeho podobného
Sháním kamnáře na stavbu krbu/kamen
Ahoj, hledáme pogramátora Ruby on rails a Scala pro analýzu našeho backendu (jestli tam správně fungují system checky, kde jsou díry, kde by mohly vzniknout nějaké problémy atd). Je to pro nás docela oříšek a dost bychom ocenini případnou pomoc.
WUNDERMAN hledá do svého týmu aplikačního programátora. Programátor bude součástí týmu umístěného přímo u klienta.
"Koordinátor mezinárodní asistenční společnosti"
Praha - doučování předmětu elektrotechnika pro SŠ
Sháním někoho, kdo by mi pomohl rozjet web založený na šabloně Wordpress.
For our partner, top digital agency based in Canada, we looking for talented UI/UX designer.
Podle Autodesk modelu bych potřeboval na CNCčku rozřezat březovou překližku 2400x1800x18mm. Případně poradit, kdo by mi to mohl udělat.
Hledáme daňového poradce s odbornou praxí v oblasti optimalizace financí.
Poptávám kompletní přípravu webu a dlouhodobou podporu při správě
sháním pár kluků na pomoc s nábytkem.
z jednoho kuchyňského vývodu do kterého je zapojena vodovodní baterie jsou potřeba udělat tři vývody.
Vyřezání otvoru v sádrokartonovém podhledu, velikost otvoru 40x40cm, instalace bílých dvířek/poklopu do tohoto otvoru. Jde o prostor nad sprchovým koutem. O ceně se dohodneme.
We are looking for a Frontend Developer to work on our new and exciting projects.