Mtd 51 s motorem ohv
Lepidlo a perlinka
Je nekdo za uplatu ochotny a schopny na dve klavesnice (Matias ERGO Pro) napajet USB kabel misto konektoru pripadne novy konektor? Klavesnice maji micro-USB konektor, ktery se casem "vycochta" a na klavesnici prestane byt spolehnuti.
Různé úpravy několiak kusů oděvů (zúžení, zkrácení, vyspravení apod.). Cena dohodou.
Potrebuji vymenit umyvadlo a vodovodni baterii v koupelne. Napiste mi prosim do posty. Diky.
Sháním malíře pokojů na reko stěn v RD po výměně elektriky. Oškrábání omítek, novej štuk, vymalování. Začátek práce nejdříve za 2 týdny. Cena podle dohody a rozsahu. Dojezd do centra Prahy odsud trvá autem hodinu.
Potrebuju prekopat/kultivovat rozvodnou skrin a pomoct alespon vymyslet, jak zapojit fotovoltaiku. Mozno i oddelene. RD Praha 4 - Chodov
Elektrikář na hodinu či dvě - drobná oprava elektroinstalace
Ahoj, mám pračku GORENJE s otevíracím bubnem a neodčerpala se mi voda, teď je buben plný vody a pračka nejde zapnout.Potřebuji někoho, kdo se na ni podívá a případně opraví:-)
Ahoj hledám někoho kdo mi pomůže udělat nové rozvody vody pod Mobilheimem. To znamena vlézt pod mobilheim odstranit staré rozvody a nainstalovat tam nové. Pokud s tím máte zkušenosti o to líp. Práce na jeden den. Lokalita směr Benešov. Zájemci pište do pošty. Děkuju
stavba v Chebu
Hledáme řemeslně zručného člověka do @vyrobimeto na výpomoc při kompletaci nábytku, řezání, frézování, vrtání, lamelování, broušení, tmelení, lakování, balení, stěhování a montáži.
Potrebuju nekoho sikovnyho na jednoduchou elektriku - v koupelne panelakoveho bytu je rozbity vypinac na svetlo a vetrak. Svetlo funguje, vetrak ne. Je potreba vymenit vypinac a zjistit, proc nefunguje vetrak - opravit/vymenit, dle situace.
Sháním elektrikáře na prohlédnutí elektřiny
Prosím rozumí někdo pračce Gorenje ? myslím, že ji neumím zapojit, stále teče voda, chybí tam nejspíš nejaké těsnítko či udělátko, kterému já nerozumím a nemohu doma prát. Pračka je připravená, nasadit na přívod vody jde, jen tam asi chybí jeden díl, mohu poslat foto whatsappem.
Sháním šikovného obkládače. Jedná se o dodělání rohu cca 65x65. Dlažbu mám.