• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    KLUB LÁVKA: ceny vstupenek: zde, rezervace: zde, ale nejlépe osobně nebo telefonicky (větší možnost zakoupení lístku)

Divadlo Archa: IMPROVIZACE http://www.archatheatre.cz/cz/menu/vstupenky/

Divadlo Dobeška: http://www.divadlodobeska.cz/index.php?page=0

Divadlo Na Jezerce: http://www.divadlonajezerce.cz/Uvod
    Manželské vraždění, Eric-Emmanuel Schmitt, Doba trvání: cca 145 minut, Vstupné 390, 250 Kč

Divadlo Kampa http://www.divadlokampa.cz
    http://www.divadlokampa.cz/malavizita.html

!!FANKLUB!!: http://www.fakluska.cz

rozbalit záhlaví
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    KRMELEC: Právě že i jeho odpověď byla roztomilá, začal jako žáček u tabule jmenovat autory a názvy knih a sypal je ze sebe tak, že se za chvíli zase všichni začali smát:-) Mně tedy utkvěl v paměti jen ten Calleman, citoval z něj poměrně často, ale fakt jsem nestíhala ani jména ani názvy. Bylo jich dost a pak stejně říkal, že zdroje si můžeme najít na netu:-) Ale musím říct, že nijak neexhiboval, bylo to takové příjemné klidné vyprávění. No vy už to tady všichni znáte.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    DEEKEY: jo jo, než jít na nějakou terapii, to raději na Duška do divadla - myslím že to pochopilo hodně lidí nejen tady :c)

A kde tedy čerpal znalosti o mayském kalendáři? To by mě zrovna zajímalo :c)
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    Včera jsem byla na Světu Toltéků - úžasné, moc milé. Na konci nás zaskočil dotazem, zda má někdo dotaz. Jenže toho bylo tolik ke zpracování, že všichni mlčeli, jen nějaká paní se zeptala, kde čerpal znalosti o Mayském kalendáři.:-) Takže říkal, že je škoda, že tu dnes nesedí člověk co na konci začne zpívat alikvótní písně, že tím je jasné, že je závěr představení a všechny tak vyžene:-)) Nicméně potom povídal ještě čtvrthodiny. Opravdu to bylo moc fajn. Asi jsem získala závislost.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SLAMITCH: no vidíš, je to to samé...

Mažu a dávám jiný rozhovor (datum jsem nenašla), rozhovor fakt zajímavý
    http://www.kritickemysleni.cz/klisty.php?co=klisty25_dusek
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KRMELEC: Rozhovoru jsem neposlechl, ale dle popisu vypada jako ten prvni tady ZRADA.
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    SLAMITCH: ...IMHO minule byl Bárta na můj vkus až moc v popředí a středem pozornosti a jeho (uznávám) podmanivý hlas Duška strhával z jeho rozletů a nedával mu dostatek prostoru, ze kterýho Vizita dýchá a žije...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    HANNACH: A minule to s nim nebylo takove? Ja mel barti premieru, tak by mne zajimaly dojmy z predchozich vystoupeni.

SLAMITCH: BTW za "v zimne" uz jsem si lisknul. Pardon jazykotepcum a zpytcum :)
    HANNACH
    HANNACH --- ---
    SLAMITCH: tentokrát jsem byla Danem Bártou příjemně překvapená :) takže paráda, moc jsem si obojí užila :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jo, a ve stredu dorazil i Thomas Chalva Edison :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    (Snad jen) zatim ve zkratce.

Streda byla naprosto famozni a Dan Barta oproti nekolikerym varovanim doplnoval moc pekne. Vyborna az hypnoticka byla obsahla hudebni cast, ovsem mluveni bylo take dost a vytvorilo vynikajici mimozni pribeh o jednom nadrazi v zimne a tridnim vyletu. Jo a treba i Ikarus tak byl zapleten.
    BTW: Pan Jaroslav ma neuveritelne hlasove kapacity! U jeho nejdelsho revu jsem si uz tak v prvni petine myslel, ze to musi skoncit, no a ono furt ne:) Byl jak fotka kriciho.
    "Helenko, otevrete nam.."
    "Kokacka"
    ad.

Ctvrtecni sovi vecer byl o lehce nucenejsi, ale stejne moc fajn. Panove byli od pocatku totalne vysmati a kvuli jejich vlastni smich je rusil cely vecer, coz neni zle. Jsem rad, kdyz vidim, ze je to bavi.
    Houbo-sovi pribeh s lekarsko-televizni zapletkou pobavil, pocatek se zastavenim casu dodal tajemnejsi atmosferu, ale nejvic byl onen dlouhy duskotanec (je to verze diskotance?). Jaroslav se rozjel jak das a bylo videt, ze i fyzicku ma (jak jsem cekal) extra.
    "Klaaa, klaaa, klaaaaa, my jsme klkavci"
    "Nenechavec nemel nic, ceho by nenechal"

Jinak bylo pekne, ze panove drzi nit a bavi je to, co je ted proste bavi a inspiruje, takze obema predstavenimi se prolinala nedelni diskuze. Ctvrtek zminil terapie, traumata, zemetreseni a ze mistr odpovida jen jednou, streda pak vychovu, hady a na vic si ted bohuzel nevzpomenu.

Jinak budete li nekdy nekdo na Duskovi a uvidite vpredu divne rovne, vetsinou bez opreni, sediciho obryleneho pana, bigo, jsem to ja a interakci uvitam :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    a psala sem tam pred asi tremi dny
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    neni to bezproblemove, ty listky nejsou, ale kdyz sem psala na dvanactyho, tak mi rez 27... driv nic neni....

a na ticketportalu neni nic...
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    nevim co se děje, ale na tahle představení je možno bezproblémově koupit / zarezervovat lístky - viz záhlaví a program:

4.3.2010 Jaroslav Dušek – Svět Toltéků 19:00
    17.3.2010 Jaroslav Dušek – Svět Toltéků 19:00
    12.4.2010 Jaroslav Dušek - Čtyři dohody 19:00
    13.4.2010 Jaroslav Dušek - Čtyři dohody 19:00
    15.4.2010 Jaroslav Dušek – Svět Toltéků 19:00
    26.4.2010 Jaroslav Dušek - Čtyři dohody 19:00
    27.4.2010 Jaroslav Dušek - Čtyři dohody 19:00
    28.4.2010 Jaroslav Dušek - Čtyři dohody 19:00
    29.4.2010 Jaroslav Dušek – Svět Toltéků 19:00

Jinak včerejší improvizace Soví Hůl byla libovka :c)))
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SLAMITCH: jj, mam to podobně - člověk si to pár dní musí zpracovat, než mu to docvakne. Většinou ale přijde uspokojení z nově získaných zásadních informací!
    Pjér se moc neprojevuje, ale když něco řekne, tak to má o to větší hodnotu. Celkem zajímavé jsou i ty večery jen s ním (archetyp Indiána) - minule jsem ale zjistila, že je to tak trošku seriál na pokračování a ne stále se opakující představení a že mi toho hodně uteklo :c))
    Hmm, na lidech co dorazí hodně záleží. Když se tam objeví pomatená paní, dokáže to všem znechutit. Hlavně když si je "moderátoři" zpracují a zvládnou situaci. Pjér i Dušek tohle ovládají bravurně, jen mají větší trpělivost než třeba já :c)))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jinak nedelni diskuse byla slusna. 4,5h, extra zajimavy J. Dusek, malomluvny (rekl fakt na prstech spocitatelny pocet vet) Pierre, tri slusni prispivajici a jedna zmatena pani. Stejne jako po vyslechnuti ci precteni jinych rozhovoru s nim, mam na dasi tyden o cem premyslet. Vskutku se mi minimalne nekolik dni postupne vynoruji informace, ktere podal, ktere s nadsenim analyzuji a jsem potesen. Uvidime, jak s tim zatrepe zitrek a pozitrek :)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    jdu ve čtvrtek a prý tam jsou ještě dvě místa - někomu dnes propadly čtyři rezervace, tak šup šup :c)
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Středa a čtvrtek Vizita v Arše vyprodáno.
    Kdo má lístek ať se raduje, kdo nemá... může zkusit ještě ve středu, kdy se uvolní rezervace.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Abychom nezapomenulu na Pjéra...
    Článek a on-line rozhovor Respekt.cz z června 2009:

http://respekt.ihned.cz/rozhovory/c1-37511350-o-bydleni-v-jurte-s-pjer-la-se-zem
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    KRMELEC: Dikec za upozorneni na nedelni diskuzi. Uz mam dva listky rezervovane :)
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    to manzelsky vrazdeni me uplne nezaujalo podle popisku, kdyz na to nekdo pujdete, tak potom dejte vedet .))
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    SQUZZA: šikulka :c) Dle mého jsou Toltéci lepší než 4 dohody, ale to chce porovnat.

upozorňuju, v neděli diskuze s Pjérem i Duškem na Čertovce a ve středu a čtvrtek improvizace v Arše.

mimopražští: Vizita (vždy J.D. + Pjér + Zdeněk + Viktor):
    3.2. Ostrava
    4.2. Nový Jičín

a novinka:

Účinkují: Jaroslav Dušek, Nataša Burger
    Autor: Eric-Emmanuel Schmitt
    Režie: Jan Hřebejk
    Vstupné: 340 Kč

středa 24.02. 19:00 Divadlo Na Jezerce
    pátek 26.02. 19:00 Divadlo Na Jezerce
    pondělí 08.03. 19:00 Divadlo Na Jezerce

pátek 19.2.2010 Manželské vraždění v Děčíně