• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Proč jsou všechny přízpvěvky od Karkulky smazaný? :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tak nějak
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HAWLIS: no právě, proč by mu to psal do fóra :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: O tom, že to psal skutečný Jan Hnízdil, mám jen ty nejsilnější pochybnosti.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PUPEK: všimni si v tom fóru u toho videa reaguje Jan Hnízdil, s kterým taky byly Duše K. ...
    (teda jestli je to fakt on, tak evidentně velmi zklamán)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: já si myslim, že kdyby laboratoře skutečně existovaly, tak by to nebyla takováhle detektivka a už by se z nich někdo ozval
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PUPEK: ano realita nebývá černobílá, ale přesto mě furt zajímá, zda ty laboratoře teda existujou. to je jak detektivka :)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    Duškova reakce na Šulu

Dusek 8.7.2018
    https://vimeo.com/278947207
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tak jsem dal prvních 5 minut a nemohl jsem dál. Vůbec to nechápu a jsem z něj fakt smutnej
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Mám dva lístky v neděli na besedu Duše K v divadle Kampa. Kdyby měl někdo zájem, tak do pošty. Já nebudu moct. Jeden je za 250,-
    Duše K - Divadlo Kampa
    http://www.divadlokampa.cz/component/k2/item/73?tmpl=component&Itemid=15
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    mě to moc nepřesvědčilo. vzal to nějak hopem. co vy?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Dušek nechce být označován za gurua, protože on guru není a považuje něco jako guruování za hloupost, což často opakuje (nebo to tak alespoň vnímám) a dodává, že si každý má být sám svým vlastním guruem.
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: predpokladam, ze Pjer na svoji zahrade lopatkou krtince na jare, aby mel do kvetinacu, nesbira :o))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KUATO: tak určitě to máte s čůráním lepší
    ale chci vás vidět kadit za jurtou
    teda asi nechci :D ani Pjéra ne
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no dyt to rikam! terapeuticky pocin, pozvat lidi do baraku, kde neni hajzl :o)). to nevymyslis. jinak myslim, ze s timhle maji vetsi problem zeny, protoze vice dbaji na to, aby vypadaly a nedelaly ostudu (ted neresim Tvoje divnosti, ale obecne), my chlapi jsme zvykli vychcat se kdekoliv, kde je kousek stromu nebo kere.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KUATO: já bych měla trauma. měla jsem od dětství sny (dodnes mám), že se mi chce strašně čůrat a hledám záchod. ale nacházím po městě jen mísy, které nejsou chráněny stěnama. typicky záchod uprostěd nádražní haly. hrůza :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no co si budem povidat, v zime srat v zaveji, to muze byt velmi terapeuticke!
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ‚Myšlení lidí se mění. Neposloucháme jako za komančů,‘ říká psycholog Pjér La Šéz | Lidé | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...komancu-rika-psycholog-pjer-la-sez-1wr-/lide.aspx?c=A180618_190331_lide_dv

tak on si postavil jurtu jako Jarda, ale pak ještě stavěl domeček kousek, pač děti a přítelkyně :) nojo ale co ti jeho klienti, který si tam zve? když se jim běhěm terapie chce kadit (rakovinu)? pač tam nemá záchod, chodí do přírody
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam