• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRMELECJaroslav Dušek, Pjér La Šéz, divadlo Vizita...
    VXP
    VXP --- ---
    RAFIGA: mám stejnej problém... netuším, proč jsem v ignoru ;)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    RAFIGA: mozna nejsou, mozna jsi v ignoru ...
    RAFIGA
    RAFIGA --- ---
    Proč jsou všechny přízpvěvky od Karkulky smazaný? :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tak nějak
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    HAWLIS: no právě, proč by mu to psal do fóra :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: O tom, že to psal skutečný Jan Hnízdil, mám jen ty nejsilnější pochybnosti.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PUPEK: všimni si v tom fóru u toho videa reaguje Jan Hnízdil, s kterým taky byly Duše K. ...
    (teda jestli je to fakt on, tak evidentně velmi zklamán)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: já si myslim, že kdyby laboratoře skutečně existovaly, tak by to nebyla takováhle detektivka a už by se z nich někdo ozval
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    PUPEK: ano realita nebývá černobílá, ale přesto mě furt zajímá, zda ty laboratoře teda existujou. to je jak detektivka :)
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    Duškova reakce na Šulu

Dusek 8.7.2018
    https://vimeo.com/278947207
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tak jsem dal prvních 5 minut a nemohl jsem dál. Vůbec to nechápu a jsem z něj fakt smutnej
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Mám dva lístky v neděli na besedu Duše K v divadle Kampa. Kdyby měl někdo zájem, tak do pošty. Já nebudu moct. Jeden je za 250,-
    Duše K - Divadlo Kampa
    http://www.divadlokampa.cz/component/k2/item/73?tmpl=component&Itemid=15
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    mě to moc nepřesvědčilo. vzal to nějak hopem. co vy?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Dušek nechce být označován za gurua, protože on guru není a považuje něco jako guruování za hloupost, což často opakuje (nebo to tak alespoň vnímám) a dodává, že si každý má být sám svým vlastním guruem.
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: predpokladam, ze Pjer na svoji zahrade lopatkou krtince na jare, aby mel do kvetinacu, nesbira :o))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KUATO: tak určitě to máte s čůráním lepší
    ale chci vás vidět kadit za jurtou
    teda asi nechci :D ani Pjéra ne
    KUATO
    KUATO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: no dyt to rikam! terapeuticky pocin, pozvat lidi do baraku, kde neni hajzl :o)). to nevymyslis. jinak myslim, ze s timhle maji vetsi problem zeny, protoze vice dbaji na to, aby vypadaly a nedelaly ostudu (ted neresim Tvoje divnosti, ale obecne), my chlapi jsme zvykli vychcat se kdekoliv, kde je kousek stromu nebo kere.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KUATO: já bych měla trauma. měla jsem od dětství sny (dodnes mám), že se mi chce strašně čůrat a hledám záchod. ale nacházím po městě jen mísy, které nejsou chráněny stěnama. typicky záchod uprostěd nádražní haly. hrůza :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam