Vodní lyžařský vlek Stráž p. Ralskem & Jungle Music DJ's vás zvou na Jungle music a Wake jízdy celý den až do tmy Cable Wake Park (LBC)
Evó vypadáš jak mladice Evó zpíváš jako mladice Evó vaříš jako mladice, ikdyž nejsi mladice 25. červenec 2010 vstup volný
Zlomeniny na všechny způsoby, kouřová clona a libové houstičky :))
http://klubovna.povalec.cz/ breakz, dirty electro, techno, acid
Narcotic Fields, Montage, dj Element
AUDIO (Virus, Subtitles, Freak, Tech Freak, UK), PIXIE (T2B) , IM CYBER (motionbooking) info: www.beats4freaks.cz
45. ročník karlovarského filmového festivalu Tak mě zajímá, jestli se někdo chystá a kdo a kdy pojedete .-)
!!!ZRUSENO!!! - Fyiabinghi - JUNGLE / RAGGAJUNGLE MASSIVE
muzika, kalba, pisek, koupacka
T-Komplex & GHOSTS
Další akce pod hlavičkou DistilleryMag se bude konat 11.6.2010, v pražském klubu CafebarO2 na Karlově náměstí, tentokrát s podtitulem LIVE.
PROSEX, JEZEDE, USB MACHINE, SUBURBASS....
Otvíračka bikeparku v sobotu 12.6. 2010. První den poježdění v bikeparku a odpoledne a večer trochu kultury MUSIC OPEN AIR
PROVOZ Hlubina Ostrava Vstup z vrátnice dolu Hlubina GPS souřadnice Loc: 49°49'21.559"N, 18°16'42.415"E
Doktorský diplom jsem sice už vyfasoval, ale ještě jsem ho náležitě nezalil. Takže se to musí napravit.
Výroční oslava 10 let vzniku USE. Celodenní !!turnaj v beach volejbalu!! dvojic !!o ceny!!.
Přednáška a diskuse tématu izraelsko-palestinský konflikt dnes, v Hradci Králové. Přednášející – Eva Nováková
debatní večery s dokumentárními filmy se sociální tématikou
Hudebně pestré zakončení léta - festival pro děti i dospělé
Každý týden s největší dnbtragédkou co kdy spatřila světlo světa...