• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMISHClub Biograffs.....alias Rybárna :-)
    BIOGRAFFS CLUB
    ...tady je underground doma!

(stránky klubu: http://biograffs.cz)

LETNÍ REŽIM

Je tomu tak, přešli jsme dočasně na letní režim, otevřeno je každý čtvrtek (kdy je fotbálek zdarma), pátek a sobotu. Dále pak samozřejmě na akcích, které jsou v týdnu. Přes červenec a srpen bude dokonce otevřeno pouze na akce, které jsou všehovšudy 3. To z důvodu, že chystáme další vlnu rekonstrukcí a úprav. Ale co si budem nalhávat, stejně jsou všici v létě venku a po světě. Každopádně všechny akce jsou pořádně nadupaný kvalitní muzikou a to tak, že jako jo! Budu sem házet pozvánky na akce, které se chystaj. Představí se tu docela dost kapel, který už v DC zahráli. Vše potřebné najdete na stránkách klubu (nejaktualnější), či na beg.blog.cz a doufejme i tady, ale stejně nevím, zda to tu někdo čte, odezvy by neškodily... zR
    rozbalit záhlaví
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: jo jo to je náš kanálovník,D nadělal paseku už tolikrát, ale stejně ho máme rádi :)
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    ZLORENE: tak kanalovi vzkaz vyrizen a stydel se...ale urcite to tak strasny neni,ze by na vas nemyslel ba naopak..a na vercu vzpomina dost casto.. a hlavne na rum :]]]enze je to kanal...posadis ho ke kompu a nevi jak nekomu napsat a v telefonu mit kredit nikdy nebude,ale jinac vas vsechny zdravi a v dubnu se na vas chysta...chce bejt v dc uz na svoje narozky...jinac je v pohode...to by ani nebyl kanal...vsicko ma v riti a zdime system vo sto sest,je tu s nim kolikrat sranda nemala:]
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    Ta si primo rika o preliznuti kadaku :)
    AMISH
    AMISH --- ---

přišlo mi to vtipný:D
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: že nee joo? to je pořádnej chlupáč teda
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    AMISH: Srstka neni dlouhosrstej :) Jestli jsem neco rika ta ze mam rad Srstku a ne srst.
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: sem myslela, že ty rád ty dlouhosrstky:D
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    AMISH: Tak doufam ze je alespon hladkosrsta.
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: he to je romany cicina, jmenuje se fusekle.. Jinak Rybka dělá parádní fota to si piš!! Další várka fotek, od Dáši a Martina z Mostu bude následovat... Jinak report od romany k přečtení tady http://bandzone.cz/fan/greensister
    AMISH
    AMISH --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: všechno bude ,-D
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: zas jako dobrý jooo!!!!! ne prcka, ale hafíka, včera jsem si s tou paní psala a vypadá to na konec ledna, že se naroděj a koncem března si jí budeme moct vzít :D mám hroznou radost a to jí eště ani nemáme
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    AMISH: Ty me pozves do diskuze, pastujes sem cici a tu svoji nam neukazes...
    AMISH
    AMISH --- ---
    ZLORENE: fakt bomba fotky z bomba akce
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    MANIICZKA: Jako rodit?
    ZLORENE
    ZLORENE --- ---
    AMISH: jedny jsou tady, dalsi pribudou http://rybicka.rajce.idnes.cz/Decin_-_Biograffs_-_20.11.09/ naky shrnuti akce atd taky bude, este se z toho silenyho vikendu musim nako probrat

MANIICZKA: a co takhle naky fota sem rvat...? at nenamaham tolik predstavivost... a kanalovi vyrid ze ma u verci schovanou prezdrzku ze se ani neozve
    MANIICZKA
    MANIICZKA --- ---
    AMISH: ??????????????...jako ze se vratim za devet mesicu joooooo:]]]]
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    Snímek 270.jpg (1483095 B)
    AMISH
    AMISH --- ---
    CZOKOVOKO: akorát jo? ve 12 v noci haaaa haaaa :D to já už mám většinou půlnoc
    CZOKOVOKO
    CZOKOVOKO --- ---
    AMISH: haha...... já jsem přišel právě tak akorád ale ty jsi byla už moc
    AMISH
    AMISH --- ---
    MANIICZKA: no dyť já ho ani pořádně nevídám. ale přijde mi krapet šedivější ,) a já puťka jooo?! to myslim zatim ještě nehrozí:D ale až se vrátíš, tak bude náš bytek snad konečně útulnější a hlavně tu bude novej přírůstek ,-) nechtěla sem ti to včera psát, páč to ještě nebylo jistý
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam