Hledam ucitele/ku zpevu
hledám:dlouhodobá práce, dobré ohodnocení má osvědčení: závodní, závodní lomu, báňský projektant, bezpečnostní technik, střelmistr pro povrch, hlavní důlní měřič, zajišťování úkolů v prevenci rizik v oblasti BOZP
Hledám brigádu, melouch
Ahoj, sháním osobu, které bych předal 4ks alukol a dotyčný.je.dovezl do Metylovic, cena dohodou, děkuji
Hledam praci na nejakem zajimavem projektu, ktery muzu produkcne/manazersky uchopit/pomoct pripravit. Zkusenosti by byly :)
Nabízím práci - zdění a omítka
Grafika/ signmaking/ výroba/instalace .Mám zájem o HPP (ŽL) ráda se naučím i něčemu novému.
Divadelnice na volné noze pracující se specifickými skupinami nabízí možnost letních nebo podzimních workshopů.
Čisto doma - slunce v duši :)
Hledam dva brigadniky na tento patek mezi 9-13.hod.
Sháním elektrikáře na výměnu jističů v rekreační chatě.
Ahojda, kamarádovi vypadl dlouhodobý klient a hledá nového. UX/UI Design na kontrakt. Jeho sazba 8 000 MD. Kdyby někdo měl zájem ráda propojím a pošlu odkaz na porfilio. Dík, - An. PS: je z Prahy :)
Sháním řezačku na papír meopta, cenu nabídněte.
Čus. Sháním práci na červen (nějak nám nevyšel projekt). Jsem ochotnej dělat snad cokoliv co je aspoň trochu zajímavý nebo má smysl. Manuálně zručnej jsem :) Jinak dělám něco mezi projektantem/konstruktérem. Takže kreslení autocad, inventor, solidworks,
SHÁNÍM na 27.5.-2.6. brigadu v Praze a blizkem okoli. Potrebuji neco vydelat na cestu za praci po Evrope.
Hledám někoho schopného na videomapping.. více info ve zprávě
Pokročilá znalost Excelu (záznam maker, podmíněné formátování, kontingenční tabulky, grafy, funkce...).