Ahoj, potřebovala bych převezt staré dvoukřidlé dveře a malé okénko z Nového Boru do Prahy (Smíchov). Ideální, pokud jede někdo vytížen tam a zpět má volno ;) Díky předem za nabídku
Hledám výpomoc na úklid bytu 4+1 na Praze 4, a to v sobotu 7. kvetna (idealne od 11h, cca 2 - 3 hodiny). Jedná se o úklid bytu: umýt koupelnu & wc, uklidit kuchyň, vyluxovat.
Hledám výpomoc na úklid bytu 4+1 na Praze 4, a to v sobotu 28. kvetna (idealne od 12h, cca 2 - 3 hodiny). Jedná se o úklid bytu: umýt koupelnu & wc, uklidit kuchyň, vyluxovat.
Světlo umístěné na skříňce kuchyňské linky má blbý dotek a funguje pouze občas. Nenašel by se někdo, kdo by si s tím věděl rady? Praha 10 - Záběhlice. Foto přikládám. Cenu samozřejmě dávám jen kvůli tomu, aby se inzerát zveřejnil, zaplatím adekvátně :D
Potrebuju prekopat/kultivovat rozvodnou skrin a pomoct alespon vymyslet, jak zapojit fotovoltaiku. Mozno i oddelene. RD Praha 4 - Chodov
Elektrikář na hodinu či dvě - drobná oprava elektroinstalace
Ahoj hledám někoho kdo mi pomůže udělat nové rozvody vody pod Mobilheimem. To znamena vlézt pod mobilheim odstranit staré rozvody a nainstalovat tam nové. Pokud s tím máte zkušenosti o to líp. Práce na jeden den. Lokalita směr Benešov. Zájemci pište do pošty. Děkuju
Pomoc s úklidem bytu po rekonstrukci
stavba v Chebu
Hledám výpomoc na úklid bytu 4+1 na Praze 4, a to v nedeli 3. dubna (idealne od 13h, cca 3 hodiny). Jedná se o úklid bytu: umýt koupelnu & wc, uklidit kuchyň, vyluxovat, utřít prach.
Pro psy na Ukrajině bychom potřebovali přepravit 350kg granulí z Ostravy do Prahy.
Pro FUTURE GATE FESTIVAL sháníme dobrovolníky pro pomocné práce. Vhodné pro studenty nebo fanoušky sci-fi. Jedná se o Prahu (9. - 14.3.2022) a Brno (15. - 20.3:2022). Převážně večer a jistě bude čas koukat i zadarmo na filmy a později večer na baru provozovat networking. 🙂
Sháním někoho, kdo se mi podívá na 2 nefunkční zásuvky a jednu přes lištu přidělá.
Sháním horolezeckou partu pro mytí skleněných fasád výškových budov. Pro více informací mne kontaktujte telefonicky na čísle 775 351 116 nebo emailem na david@myci.cz. Cenové podmínky dle domluvy. David Faustus