• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UGLUGFHledání ztraceného času (flyerstar)
    JUGOSH
    JUGOSH --- ---
    Hmm, kluci šikovný!
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    CYBORCA: Pěknej! (aby si nebyla mimo mísu, na nástěnce se hlasuje již z nominovaných;)

Tak tedy do zítřka 21.12. do dopoledních hodin je poslední možnost přemluvit svého kamaráda aby pomohl vašemu oblíbenému letáku:) Hned po vyhlášení nejlepšího ve své kategorii tu budeme mít souboj dvou vítězů ( v černobílé kat. a v barevné kat.) o vítěze absolutního. Absolutní vítěz bude slavnostně vyhlášen 24.12.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Tak ja nevim, jestli nejsem mimo misu ale tak pro potechu oka tady pastnu muj oblibenej... :)
    JUZUELKA
    JUZUELKA --- ---
    UGLUGF : počítají se i diskárny???? =)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    TMH: snaha byla lec neuspesna.
    TMH
    TMH --- ---
    NO_ON: žádná možnost domluvit se na nějakym zaplacená hostingu?
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    MIK23: njn, ale tak...no, ty vis jak.. :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    NO_ON: a pochybuju ze nejaky zalohy vubec ma,protoze na to posledni roky dost sral.
    kdyz jsme u toho uz by to zaplatit mohl zas aspon na chvili aby jsme ty diskuze stihli zazalohovat
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NO_ON: njn, jen komunikace s nim je dost obtizna... resp ted uz se mu dovolat da, ale kdyz to prestalo fachat, tak se mu nedalo ani dovolat ani neodpovidal nikde.... TKW R.I.P.
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    HAWLIS: z mtn nedostanes nic, to je i duvod, proc TW nejede. My ho drzet chteli..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    TMH: martin urcite celej web ma, aspon doufam, otazka jestli by to slo z nej nejak dostat a neco z toho přelejt aspon sem...
    TMH
    TMH --- ---
    MIK23: záloha TKW by se hodila...například auditko liveset photos...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PANKAAC: to asi jo. rozdelit krom barevnosti i treba na obdobi, free/nefree parties atp... škatulkovat se dá cokoliv, ale nesmí se to prehnat.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    HAWLIS:asi jo,udělat samostatnej archiv, a nová soutěž může pokračovat třeba zde...
    ...akorát si to rozhodně říká o víc kategorií.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PANKAAC: taky myslim ze soutez neni zjel napad, stejne tak archiv. nevim jestli by se to nemlo spojovat, mozna spis udelat novy auditko...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    jsem rozhodně pro další soutěž,už jen proto,že jsem tudle stih zaregistrovat pozdě...
    ... a taky samozřejmě pro neůspěch spousty oldskůl letáků,co zas rád já d,)
    ...kdyby bylo třeba,tak nějakej ten archív taky mám...
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ja mam archiv na disku od 95-2000 takze staci udelat diskuzi a muzu to zacit nahazovat.nebo pokud ma nekdo zalohu TW tak tam jsme takovou diskuzi zalozili a vsechno do roku 2000 jsem tam nahodil (to by mi teda usetrilo nekolik hodin prace)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    BUTCHER: No supr!! už se mi hlásilo víc lidí co by rádi naskenovali své památeční!

BUTCHER: seznam v poště
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    BUTCHER: vule lidu a neviditelna ruka trhu, ne..a to vsechno se da tak lehce ovlivnovat.. :)
    UGLUGF: Nenahodil, protoze uz je nahodil nekdo jiny..
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    UGLUGF: doma mam jeste na hajzlu par vytapetovanejch .-) .. takze pres skener by to mohly bejt slusny ulovky .. zkusit se to muze, ze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam