• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKTorchlight [Diablo reloaded] - jeste jeden level a du spat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HAVANA: body 2 a 3 !!! :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    já se jen děsim toho multyplayeru :) to bude hodin v háji :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    HAVANA: Ktoré ryby sú najlepšie, ja som zatiaľ hodil na Pet-a lamerskú ktorá ho zmenila na pavúka a práve vtedy keď sa maník zmenil na mutanta a bolo to o držku.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jinak ta hra ma vicemene 2 zavazny chyby...
    je to podobnej digitalni herak jak wow, a ty nahravaci casy sou pekelny :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ryby sou super, pet je pak 3x silnejsi (nehlede na to ze i hezci :D)
    jinak prvni setovka mi vypadla uz asi ve druhym patre, a jednu setovku sem vylovil na rybach...
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    rybarite taky? Ja ze zacatku chytal.. ale napadaj tak oranzovy itemy jako ve Fate a na ryby jim seeeru. :D
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    NECROMAN: Obetuješ stranu a pól z diplomovky a máš to :)))

Ja už tiež mám nejaké setové veci, ale nepadajú veci z môjho a štve ma, že idem iba hard a nie very hard, čiže určite to bude aj kôli tomu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    S7ANLEY: mam uz 3/4 veci do iron fist sady, skoda, ze je az od levlu 26., to je musim tech 5 levlu nahnat...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NAVARA: doporucuju odjet na pusty ostrov... naposledy jsem se takhle zasek u ragnoroku pred 5 lety a to mam doma xbox...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HAVANA: hlavne tady padaj levly a famelevly jak na bezicim pasu, hral jsem to par hodin a levl. 21 fame 10., clovek ani nevi, kam ty body strkat :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    HAVANA: Keď som si to tak prečítal, tak to tým kua bude :D :D Najradšej keď padnú 3 crity naraz a vyskočí to na teba!!

KOC256: D3 tiež nebude podľa tvojích snov a predsa to budeš hrať :) Cez grafiku sa dá prekusnúť ide o hrateľnosť!

PANKAAC: Ja len čakám kedy padne niečo ďalšie z toho setu a snažím sa zháňam skull-y. Ale tie snaď nikde nepadajú. Chcem maximalizovať health stealing per hit :)
    GAF
    GAF --- ---
    HAVANA: přesně, koukat na ty čísla a honit ty nádherné veliké comixové fonty do větších úrovní... !!!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAVANA:
    prijde mi, ze skoro vsechno na co jsem v D2 nadaval tady maji lepe poresene ale zatim jen zkusenost 120 minutoveho dema :)

jedine minus beru jako WoW grafiku :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    sem premejslel co je na ty hre tak chytlavyho....
    1. je videt dmg, kterou davate, tudiz velky cisla ty vole a musis hrat
    2. magickej predmet pada z kazdyho druhyho creepa, tamhle jeste jeden, treba padne pasek ty vole a musis hrat
    3. ty vole sem v na konci patra/levelu/famelevelu tak ho doklepnu ne ? aa dalsi patro, tak se kouknu jen na zacatek...a ty vole musis hrat :)))

to o co se pokouseli vsechny ty dungeon siege, space siege, sacredy, a co se jim nikdy nepovedlo, a pritom je to tak jednoduchy :)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    S7ANLEY: Já si tedy jedu wand + wand(lightning ember) ---v bitevní vřavě střídám tlačítka myšky jak o život, a dělá to moooooc pěkný grafický orgie... XD
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: sakra, jestli to vydaj na linux, tak se tomu nevyhnu :(
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    IGRACEK: IMHO jeden z tech naprosto zbytecnych modu (stejne jako enchanter bez sance na wipe, apod.), ktery jen zvyhodnuje postavu a dela hru daleko lehci (uz tak je prilis lehka) - nehlede na to, ze v pozdejsich fazich hry s dobrym equipem a haste kouzlem budes mit i tak dost rychlou postavu (v pripade Vanquisherky s namaxovanym Hamstringem az prilis rychlou).
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    zajimavej mod [faster walking]
    http://www.torchlightinsider.com/forums/showthread.php?t=359

GURBON: dik za info - dej prosim pak vedet, jestli teda neco zjistis
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    nevim, jestli to tu uz probehlo (jsem do TL novej :)), kazdopadne mac os x port

http://rapidshare.com/files/308206298/tl112b.7z.001
    http://rapidshare.com/files/308223068/tl112b.7z.002
    http://rapidshare.com/files/308227167/tl112b.7z.003

Torchlight 1.12b you’ll need to uninstall your previous version before you install 1.12b version. BACK UP YOUR SAVE GAMES before install 1.12b version. Notes/Known issues: Game crashes when resolution or settings is changed, will be in new resolution once re-launched. NOTES for 1.1.2b: With the new 1.1.2b release fullscreen works. Note add setting rimlights:0 in the settings.txt file will minimize the flame issues. This is the new 1.12b crack version, 1.12 crack will broken the enchanter in 1.12b.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tahle hra je mor! Za jeden den 21 levlu, takhle tu diplomku nenapisu :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam