• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKTorchlight [Diablo reloaded] - jeste jeden level a du spat...
    rozbalit záhlaví
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    NECROMAN: Enchanting shrine jen dělí šanci na neúspěch dvěma, jinak je to stejná potvora jako enchanter ve městě. Kdo si hraje s ohněm, musí počítat, že se spálí :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MITTRA: kolega na enchanting shrine prisel o ocarovanou Unique Staffku, docela to zamrzelo :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Zkoušel jste někdo hrát na nějakou vyšší obtížnost alchymistu nebo vanquisherku na vysokych levelech? Zajímalo by mě, jestli nemají problémy s DMG. Destroyer má výhodu, že jeho skilly používají DMG obou zbraní a ještě jim přidají nějaká procenta navíc, takže se to dá. Ale vanquisherka ani alchymista nic takového nemají a DMG ze skillů, která se počítá z nějaké vlastnosti, podle mě nemůže dosáhnout takové úrovně, aby byli schopni na vyšších levelech něco zabít...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    S7ANLEY:
    ja tak na 10% koncim. zrovna dneska jsem si rekl jeste jednou a koncim a pak me to mrzelo :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    S7ANLEY: Enchantuju vždycky max na 20%, pak už jen čekám na enchanting shrines. Takhle jsem vymakal ty meče, co jsem tu nedávno házel screenshot na ekvivalent 40% ve městě. Ale u předchozích cca 10 unique zbraní jsem takový štěstí neměl :) Nejvíc mě mrzí jedna sekyrka. Ta měla 10% crit chance a i po disenchantu dávala 900 dps!
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Néé, smrt si ho vzala příliš mladého! :) Nahráno cca 1:15, level 19 a byl jsem už v poslednim patře dwarwen stronghold. To mělo šanci snížit předchozí čas dobře o hodinu. A ty dva unique meče... No vždycky se holt nezadaří :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Ako ste zatiaľ maximálne enchantovali? Ja po 28%, tak na 30% mi to celé padlo :/ :D
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    MITTRA: Tak to jo ;-)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    S7ANLEY: Právě že neměl. Používal jsem jen to co napadalo cestou z potvor.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    MITTRA: Ale equip si mal už nazbieraný čo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    zda se mi to a nebo pokud nemam v ruce zbran nefunguje sekundarni utok (i kdyby to bylo kouzleni)... ?
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Tal jsem si dneska vyzkoušel speed run. Pěkně poctivě, bez čehokoliv na začátku, bez chození do města, bez koupě jedinýho předmětu, co nejrychleji dolu. Dal jsem to na hardcore, ať to neni zas taková srabárna, ale na easy ať to zase má vůbec smysl zkoušet :)

    Tak co? Challenge accepted? Zkusí někdo rychleji? :)

    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja chtel dneska vymenit boty a neuvedomil jsem si ze jsem v obchode a klik+Shift poslal boty do nenavratna :'( mel plno takze se tam ani nezobrazily :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    ZELGARIS: Ani to nefunguje.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Podarilo a melo by stacit 3x sushi meat, pac je ten recept nejaky broken.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Podarilo sa niekomu urobiť Sushi Helmet? Podľa receptov je to magic pistol belt a shield + 3 sushi meat, no netransmutne mi to.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    MITTRA: Což jsem samozřejmě zneužil při svém very hard runu, při představě, že si na tuhle obtížnost ještě shánim equip... Ten jsem měl připravenej od easy hardcore postavy.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    S7ANLEY: Shared stash jsou jen dvě: normal a hardcore. Všechny postavy na normal (nezávisle na obtížnosti) sdílejí normal sharde stash a všechny hardcore postavy sdílejí hardcore shared stash.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Na very hard jsem tu mrchu Ordraka hlodal snad hodinu! Chvíli jsem myslel, že jsem si snad omylem sundal zbraň a tluču ho pěstí, jak to šlo pomalu. Naštěstí zrovna Ordrak nedělá skoro žádnou velkou nárazovou dmg, takže jsem měl mnohem větší strach z těch draků co furt summoní, protože jejich ohnivej dech jde skrz ember shield :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Ono ide zdieľať shared stash len mezdi postavami v jednej línií? Teda ak retirnem tak nová postava môže vydieť čo som nashareoval?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MITTRA: hezke, ja na normal zemrel 2x za Vanq, kdyz jsem to hral poprve. Ordrak byl celkem easy, explosive shot a jedu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam