• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYMilitary and outdoor Foods (MRE, BDP,RCIR, etc,,,,) co jist kdyz nejbliszi civilizace je 30km skrz prales?
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    GANBOY: slysim poprve ..

ANA_CO_MA_DOST: no ja se chci zase naucit jist ryby coz ted nedovedu, proste z toho duvodu abych umel jist vsechno a ze na spouste mist to muze byt jedina vec kterou si jses schopen sam opatrit k jidlu
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    btw nekde sem cet/videl neco o jidle pro moreplavce- je to taky baleny podobne jako mre a psol, netusite o tom nekdo neco blisz?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM: ale chutna to tak!:)

ANA_CO_MA_DOST: to pride, to pride.)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    GANBOY: houby v zadnym pripade, bych akorat vyzvratil tu pulku rohliku co jsem se snazil travit pul dne abych nemel hlad:)
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    MEYHAM: hmmm to jsme mozna trosku prehnal .. ale rozhodne se to tomu dost podoba :)
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    GANBOY: prd vole tohle neni polystyren ale regulerni pecivo ! :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM: fandi sparte, chutna mu jedlej polistiren... ten kluk e zvraceny rekla babka prokesova!:)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: rikas ze nouze naucila i annu houby jist?:)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    me teda v MRE prislo zatim vsechno v pohode jedly, sice vsechno ma stejnou chut ale dalo by se na tom prezit relativne dlouho
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MEYHAM: Jo, tak to je presne ono... ;-)
    viz. ANARCHY
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: ja tam byl bohuzel z jara v hroznym hice takze co jsem vyuzil byla voda z potoka ze ktery jsem pak mel horecku a 2 dny sral :)))

GANBOY: urcite mel :)
    http://tinypic.com/view.php?pic=xbn191&s=5
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Kazdej mame evidentne jinou chut - zatim snad jedina vec, kterou jsem z MRE fakt nebyl schopen pozrit, byl prave ten chleba co se dodava k vegeburgrum...
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    GANBOY: na survivalu, kde nebylo k dispozici jidlo, jsem byl rad za kazdou polouschlou ostruzinu co sem v lese nasel:)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM: ?? to sem asi jeste nemel... umelej krekr s riskou na rozlomeni znam, ale chleba? to vubec netusim... mozna myslis takovou tu vec co davaj k vegeburgru?
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    GANBOY: to me vubec ale chutna mi moc to pecivo co byva v MRE jakoby chleba .. nemyslim tim ty krekry .)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM: tak me docela chutna zitnej chleba- je ho hodne v malym baleni.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    btw sbirate po lesich ruzne lesni plody? treba undergeround byl v otmhle uplne exkluzivni- behem 2 minut se s lencou nasbirali plnou helmu hub na luxsuni omacku k veceri a na protectoru sem si zase hribkama zlepsil gulasek.)
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    GANBOY: to jo .. me by spis zajimaly ty balicky s temam jako keksama co je to, jestli nejaka sucharova nahrazka chleba nebo tak ...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MEYHAM:
    MEYHAM: covece ty trojhranky vypadaj prakticky.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam