• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYMilitary and outdoor Foods (MRE, BDP,RCIR, etc,,,,) co jist kdyz nejbliszi civilizace je 30km skrz prales?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NAGASAWA: To mne poser...!!! ;-)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOC256: alespon ze jsi nesnedl ohrivadlo, coz s oblibou cinili afghanci, kteri sbirali letecky distribuovany potravinovy davky a neobtezovali se manualem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ANARCHY:
    OK. Alespon vim ze nejsem blbec a ze s tim ohrevem nativne nepocitali... Tak jasne nesmim cekat Hilton kdyz to je MRE... :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOC256: Bylo to vymysleno tak, ze si proste vyberes kterej chod chces ohratej a kterej studenej, kdyz uz nemas moznost si to prihrat nejak jinak...

    Ohrivani pod bundou moc nedoporucuju, i kdyz samozrejme mozne je, ale docela to smrdi, krom toho pri ohrevu ohrivaci pytlik a voda spolu reaguji na hydroxid (byt teda ne extra silny), takze by to mohlo i poskodit obleceni - osobne uz jsem videl nejakou bundu pocakanou pri vytahovani ohrateho jidla, a na tech zasazenych mistech to trochu vysisovalo barvu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ANARCHY:
    tak workaroundy si domyslim i sam ;-) ale spise mi slo o to jak to bylo soudruhy z USA vymysleno...
    v zime se da ohrivana krabicka strcit do bundy treba...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOC256: Ten ohrivac se da strcit mezi oba pytliky s hlavnim jidlem - nebudou sice prohraty dokonale, ale lepsi nez dratem do oka...

    Navic se ty chem. ohrivace daji dokoupit i separatne, a clovek si tak muze vzit nejake navic, kdyz treba jede nekam v zime, kdy samozrejme teplota okoli hraje proti kvalitnimu ohrati jidla...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JOSE_MAT:
    (ja myslel ze jsem uz odpovidal ale ted to tu nevidim)

    jo to vim ale to jidlo je rozdelene do dvou sacku a ve dvou kartonech takze oba najednou ohrat nejsou... takze bud se to nejak deli a nebo se oriva jen ten brambor a masi se prikusuje studene...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    když by na jůtůbu nebylo asi tak milion instruktážních videí...
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    KOC256: to chemický ohřívadlo se musí zalejt vodou, dyť je to na tom pytliku, nebo krabici všechno popsaný a ještě nakreslený
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ted jsme v RO jedli s kamosem MRE (syrova omacka s bramborem a zebirkem) jen nam nebylo moc jasne jak se prihriva to zebirko... Dle navodu asi nijak nebo se ty chemicka ohrivadla musi nejak trhat?
    FIXMAN
    FIXMAN --- ---
    Nejlepší luncheon meat, který jsem v poslední době jedl je tento:
    http://guding.cz/img/classic_ham_luncheon_260g_persp_100.png
    Vyrábí to Shanghai Maling (Czech) a.s. a i ostatní konzervy od nich vypadají jedlé.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tobě teda budu věřit. Teď už jen najít nějaký Globus v přijatelné vzdálenosti od mých stezek.. :)
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    MRTREVOR: no čirou náhodou zrovna tenhle lunch meat je docela dobrej.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ALTAR_OF_FILTH: Sorry, ale většina lidí chválí sračky.
    ALTAR_OF_FILTH
    ALTAR_OF_FILTH --- ---
    SAMGARR: Většina lidí chválí lunchmeat z Globusu.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    SAMGARR: tak si ho obednej online z anglie:D
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    GANBOY: takhle jsem prave koupil uz asi 5 druhu a vsechno byla separatova kase, nehlede na to, co bylo napsano/vyfoceno na obalu
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    SAMGARR: nejaky velky tesko kde budou mit vic nez jen 2-3druhy...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    GANBOY: a poradis kde ho koupit? Cenu neresim, ten "lowend" jsem myslel vzhledem k potravinam probiranym v tomhle auditku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam