• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYÁjurvéda
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Jeste muze byt dobry jako uplne prvni vec si dat Agnisaru, to je takovy to zatahovani bricha vestoje :), jukni na nejaky video na youtube, posili Agni, to pry mame v Cechach skoro vsichni nizky
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KLUZAU: Dej si deset ashtangovych pozdravu slunci, 5x surya namaskar A, 5x B a mas to :o))

Myslim si, ze nejde ani tak o to, co konkretne to bude, jde o to, aby ses zahral, protahl, nastartoval traveni a hlavne vyloucil toxiny z noci. Zafunguje jakykoliv aerobni cviceni, u kteryho se zapotis :), muzes si zabehat, zatancovat, apod.... Tak nejak v tom smyslu to doporucovaly ruzny knizky, co jsem mela. A mam to stoprocentne overeny z praxe, v podstate je to jasny i bez ajurvedy, pokud se rano poradne rozhybu, je zivotni pocit behem dne uplne jinej, nez kdyz ne :)
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    ahoj, pls, slysel jsem, ze ajurveda doporucuje na rano nejaka cviceni na rychle zpoceni. Nemate nekdo link nebo knihu, kde by byl popis, a nebo alespon nazev, jeli nejaky?
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    ZIVA: Díky moc
    XARGH
    XARGH --- ---
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    LABARCHA: přijde mi fajn kniha Detoxikace od Dr. Freje, jsou tam ruzne lehci pusty na vikend.
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Ahoj prosím nemáte někdo nějakou knihu od Dr. Vasant Lad? vydal hlavně: Textbook Of Ayurveda několik dílů. Děkuji
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    Martina Zisková má taky pěnké stránky. Znám jí osobně a Všem doporučuju :) http://www.drmartina.cz/
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    LABARCHA: Adžvajn mají v Lipanské v pákistánsko-indickém obchodě
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Zisková lepší bych řekla, čtu ji te´d po druhé a je prostě super :))

pls, nějaká podziní očista dle ajurvédy? a nějaky tip, kde sehnat adžvajn v Praze - chtěla bych jít na jisto? díky!! :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Dostala sem tip na začátky s ayurvedou na tuto knihu - http://knihy.abz.cz/prodej/ajurveda
    Co vy na to dobrá? Nebo ta již zminovaná tady je lepší?
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    SIMHOR89: nevím, ale zkus recept: rýze osmahnutá s vejci (vrabčí nebo křepelčí), vyvařená v mléce a rozetřená medem a máslem, sníst večer před důležitou nocí, vyzkoušeno :)
    SIMHOR89
    SIMHOR89 --- ---
    prosim pěkně, kde by se dalo u nás nejsnáz sehnat tohle http://trade.indiamart.com/details.mp?offer=3761605834 ??
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Kdybyste někdo chtěli knihu

David Frawley: Ayurveda And The Mind,

zrovna jsem si ji objednala 2x ;-D
    Akutně ji potřebuju k testům do konce června, z Anglie byla nedodatelná, tak jsem objednala z Austrálie, doufaje že stihne dorazit...a teprv dneska ráno mi došlo, že vlastně můžu zkusit ještě Německo ;o)

takže jestli vás někoho zajímá ájurvédská psychologie a energetický a duchovní léčení, bude k mání :)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    KATALINA: Martina Zisková má u nás a na Slovensku jednou za čas přednášky a semináře. Moje sestra byla na jejím semináři ajurvédského vaření a byla nadšená. :)
    KATALINA
    KATALINA --- ---
    tak jsem si do zacatku s ayurvedou poridila zde doporucovanou knihu od MartinyZiskove a jsem nadsena:) mam vazne dobry pocit z jejiho pristupu k veci, ze jde hlavne o prirozenost, pekne bez stresu a s radosti :)
    diky za doporuceni, pridavam se k nemu i ja;)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    ZABKA: V Kafkově ul. je nové veganské bistro. :)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    ZABKA: Tak to mám kousek a ani o tom nevím.
    ZABKA
    ZABKA --- ---
    Hlasim ze v Praze na Hradcanske je novy obchod s ayurvedskymi produkty (Siddhalepa) a produkty TCM. ul. Pod Bastami!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam