• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYÁjurvéda
    XARGH
    XARGH --- ---
    KLUZAU: prosim rozved ten caj. zpusob pripravy a davkovani. dik.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    XARGH: čaj a klystýr při půstu
    XARGH
    XARGH --- ---
    Jak uzivate praskovou Triphalu?
    ja si davam zatim ze zacatku rano a vecer vylouhovane 2 lzicky par hodin predem vylouhovane ve 2dcl vody a slite.
    pozivate i sedlinu?
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    nemáte prosím doporučení na masožravou kuchařku a přitom ajurvédskou? Mám jednu od Deepaka Chopry, ten je ale docela dost netradiční.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    ROBERT_MOST: byl jsem jednou u jeho doktorky. Docela dobré, ale spíše mi řekli věci, který se dají i vyčíst z knížek.
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    a vy tu někdo chodíte k Frejovi?:)
    XARGH
    XARGH --- ---
    https://www.mlp.cz/cz/akce/e18857-jak-zustat-zdravi-nejen-behem-vanoc/?knihovna=

Jak zůstat zdraví nejen během Vánoc

Na přednášce MUDr. Davida Freje se dozvíte, co ve vánočním čase jedli naši předkové a jak se chutně stravovat, především jak zdravě vánočně vařit i péci. Dejte si k Vánocům zdraví jako dárek.
    Obrázek akce

Přednáška

Místo konání: Ústřední knihovna MALÝ SÁL
    Akce probíhá od 19:00 do 20:30
    Cena 40,-
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Daruju ájurvédské byliny - Směs Ojas Blend od Prashantiho, na podporu Ojas, zbytek Triphaly, a Shatawari v kapslích
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    ALLEKTO: http://www.ajurveda.top/kontakt/, neznám, ale je to menší rodinný podnik
    ALLEKTO
    ALLEKTO --- ---
    KLUZAU: no resort sv. kateřina ale je to dost drahý i u nás :_)
    DUBPRINCESS
    DUBPRINCESS --- ---
    ALLEKTO: KLUZAU: Loni jsem šla okolo Ayurvedkych lázní Sedmihorky. Prý to mají Indové... podrobnosti nevím, blíže jsem to nezkoumala
    Ájurvédské Lázně Sedmihorky | Ájurvédska Instituce Dhanvantri
    http://ajur.cz/cs_CZ/ajurvedske-lazne-sedmihorky/
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    JADR: díky, už mám plný truhlík :)
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    ALLEKTO: někde na googlu jsem viděl že je někde ajurveda spa hotel, v cr. Pokud máš dost peněz tak je nejlépe někam si zaletet, co vim tak v cr se nikde nedělá kompletni panchkarma.
    ALLEKTO
    ALLEKTO --- ---
    ahoj nemáte někdo tip na pobyt mezi svátky na konci roku na pár dní někde v hotelu, pensionu, s masážemi, ajurvedou, meditacemi apod?
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    CONTINUITY: díky, přesně to už jsem udělal .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KLUZAU: nejlevnější Tulsí někde v obchodě bych vůbec nevěřila. že je to Tulsí ještě neznamená, že je zdravá, náš učitel nás dost vážně varoval před indickými bylinami neověřeného původu

u nás se teda ale pokud vím ani nikde běžně neprodává, takže tento problém odpadá

objednala bych si kilo od Pukky nebo Organic India. cena pak samozřejmě bude oproti malým balením třeba třetinová
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    Ahoj, nevíte pls kde sehnat nejlevněji v Praze sypanou tulasí? cca 200g balení?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Prashanti ve Vile Flora:

Deeply Restoring a Woman's Complete Vitality

pondělí 23.5., 18:00
    vila Flora

Practices of the dance of Agni/Soma, of Fire/Nectar, of Metabolism/Nourishment to ensure the highest quality form and function of her body, mind, spirit and dharma purpose.

budu překládat do čj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam