• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3
    EDASX
    EDASX --- ---
    vubec se s tim sucharem nebavte =))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EDASX: o to nejde.. ale treba v prvnim kole q vyletim, dostanu flag.. a navic tim ze jsem zpomalil tak me dojel ten za mnou.. tak mu uhnu at mu nezkazim cas... dam si zalezet abych zajel druhy kolo uplne ciste a stejne mi to cas nezapocita..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SHMADE: stare != devadesatky :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HADIAK: ještě jsou tam formule z devadesátek... :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    DANCHEZ: no za ty bouracky to prece taky dava penalizace, akorat by to muselo bejt zaply...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    tak jako kontakt k tomu patri zejo.. to by sme mohli jezdit casovky po jednom..

spis me stve to divne nezapocitavani kvalifikacnich casu
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SHMADE: trucky nedam. jednak nemaju obmedzovac a druhak ked nevysli stare formule tak uz nemam naladu :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DANCHEZ: to ani ne. toka ma nedokaze rozhodit.
    EDASX
    EDASX --- ---
    no vidis, a ja bojuju vo paty misto =) a taky me nekdo vystrci =) tak jako praseciny praseciny proste =)))
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    HADIAK: ale až budou trucky, tak dát musíš, shark neshark, dítě nedítě :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    HADIAK: proste ti bouchly saze:)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    SHMADE: jj cca tak. :) pokazde ked som prvy vo formulach tak do mna shark najebe z boku v zakrute a ujme sa vedenia. stalo sa mi to 3x - takze to nie je nahoda :)

a tak som radsej testol demo DiRTa 2. ale inak tie formule v toce sa mi asi pacia najviac. tesil som sa na par vitazstiev, ale co uz.
    EDASX
    EDASX --- ---
    hadiak je proste zagorka =)
    XRAY
    XRAY --- ---
    jj, formulky mi docela sly... :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    DANCHEZ: vzbudilo se mu dítě a nasral ho shark, fatální kombinace :)
    POLMO
    POLMO --- ---
    SHMADE: jeej aj ja som tam :)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    JOSLIACKY: to má taky řešení... vůbec bych se nebránil tomu, aby závod zorganizoval kdokoliv, jen bych chtěl aby zůstal jednotný koncept, tedy jedno auto (skupina) na 4 tratích...
    Kdybych se nemohl účastnit, tak mi stačí poskytnout screeny po jednotlivých kvalifikacích a screeny po každém závodě, tak aby byly vidět časy kol a já pak zpracuju výsledky...

Takže jestli chceš, tak něco vymysli na den kdy máš čas, dej o tom vědět a jestli ti tam přijdou aspoň 4 lidi, tak neni co řešit. :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHMADE: kul

co ze hadiak vcera tak utek? moc arcade?:)
    JOSLIACKY
    JOSLIACKY --- ---
    SHMADE: :-( vzdy mi do toho nieco pride...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Takže pořadí po včerejšku... Xray byl tentokrát ve sbírání "bonusovejch" bodů dost nekompromisní :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam