• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHMADEnyx challenge: Race Driver GRID + TOCA Race Driver 3

Mám zájem jezdit Race Driver GRID?

13 hlasy od 13 respondentů

Diskuze slouží primárně pro dohadování multiplayer závodění ve hře TOCA Race Driver3 a nově v Race Driver GRID, případně debatám o této hře, či příbuzných tématech.
      Na nástěnce je tabulka aktuálního pořadí jezdců, popis jak se k závodění přidat a základní organizační pravidla.

rozbalit záhlaví
      EDASX
      EDASX --- ---
      ANDRE3000: ne jedu za tebou do rakouska ti narvat pedaly do riti =)
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: jdes na spartu?:)
      EDASX
      EDASX --- ---
      ANDRE3000: ze zrovna ty se muzes ptat co od deviti delam vole =)
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: jak jste na tom vecer?prave to instaluju, tak od 9 bych mel cas, sice se mi porad este sere internet ale chci to vyzkouset
      EDASX
      EDASX --- ---
      ANDRE3000: no tak to budes muset jezdit asi pomalejs =)
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      EDASX: dik
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      EDASX: :D me ta silnice casto nestaci, jezdim rad piskem a tak
      EDASX
      EDASX --- ---
      DANCHEZ: je tam rally anglie s lancii tusim... asi 3-4 stage... sezen si ten allopen save.

ANDRE3000: nasrat. kdo jezdi po silnici nesmyslny penalizace nedostava.
      DANII_DP
      DANII_DP --- ---
      rc-čka nebrat a trucky taky ne :P
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      hlavne s tema RCckama)
      DANII_DP
      DANII_DP --- ---
      ty rally okruhy sme dávali hodně prasácky ale :P
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      u te jedny rallycross trate se ta posledni zatacka pred finalnim asfaltovym esickem reze vzdycky:) sem si rikal proc jezdim pravidelne o 10s horsi casy nez ostatni.. nez jsem videl ze se to da projet na plny knedl kdyz si to dobre najedes (pres travu:)
      ANDRE3000
      ANDRE3000 --- ---
      PETROFF: to co rikas je blbost, zkracovani se vypina protoze to nekdy dava nesmyslny penalizace za to kdyz treba vyletis z trati.. ale funguje je to prave jen za predpoklady ze vsichni jezdej fer a nepodvadej, u me bys letel taky :D
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      nevite je v toce vic rally zavodu? ale klasickych rally s navigatorem, zadny okruh..
      zatim jsem narazil jenom na tu jednu casovku s audi quattro
      JOSLIACKY
      JOSLIACKY --- ---
      PETROFF
      PETROFF --- ---
      na zavody jsem doposud bohuzel nejak nemel stesti, ale rad si zajedu i jen tak...
      hral jsem on-line a meli nastaveny opravdu hodne hloupej setup: zadny kolize, takze se to chova jak trackmania (kterou teda miluju, ale tohle je precejen o zavodeni - kdy maj bejt auta zaroven na trati a semtam do sebe treba strcit) a mely vypnute jakekoli penalizace za zkracovani trati...
      ve 2. a 3. kole jedny trate mi to nedalo a velmi jsem toho, spolu jeste asi s 2 zavodniky vyuzil... jasne, ze jsme byli vykopnuti...
      ano, ten jejich nasranej pohled chapu... ale pokud to dovolujou pravidla a nijak te hra sama nepotresta, prijde mi hloupy aby to "soudcovali" hraci...
      takze kolize prosim nevypinat a penalty za zkratky uz vubec ne... hadani se o tom, nakolik schvalne kdo projel prasacky sikanu by bylo daleko horsi, nez povzdechnuti si nad automatickym zpruzenim...
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      :)
      ale po vcerejsku musim zkusit nejakou Lanciu, jeste jsem ji v toce nejel a vcerejsi TG me totalne naladil)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      jj gulas :) kvalifikace je tam vicemene jen proto aby si clovek projel trat :)
      EDASX
      EDASX --- ---
      asi cheatujes =)))
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      SHMADE: mi kolize vubec nevadi, ani damage, akorat to vyjeti to obcas blbe pocita.. ja nevim treba blbe chapu pravidla.. treba kdyz dostanes cernou v prvnim kole q tak se ti nepocita ani druhe.. nebo nevim.. fakt jsem si daval pozor abych se obrubniku ani nedotkl, chtel jsem mit proste aspon..nejaky q cas .. no to je jedno, vono stejne se to v q hrotilo a pak pri startu zavodu, v prvni zatacce clusterfuck a totalni gulas v poradi:)
      SHMADE
      SHMADE --- ---
      SHMADE: ale možná v tom mam bordel... proste ted jsme jeli 80s a jeste jsou tam 90s, kolikaty jsou to leta at si kazdej prebere jak se to naucil :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam