• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    BAGHICEK: vcera jsem vyvinul do dokonalosti teorii, proc me v lednu vyhodi z prace ( konec zkusebky, 4 tydny dovolene, tedy nemusi rozepisovat smeny, kazdy den neco zapomenu udelat, kazdy den volam nadrizeneho atd....) a pak jsem stravil s nadrizenou hodinu v kanclu, kde mi vysvetlovala, ze je ani nenapadlo me propustit, ze v lednu se budou hromadne propoustet uplne jini lide :ROFL ale to uz jsme hodne OT, i kdyz to ukazuje, jaky "cit" pro uspesne teorie mam :ROFL
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    KAWALSKI: to je ovsem skoda, ze nevyvijis :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ECLECTICA: mam pocit, ze presne z tohoto duvodu ;-) u zvirat preci take gay pary kadou "potomstvo" a to pak vychovavaji, nebo vychovavaji potomky zemrelych bio rodicu. alspon u tucnaku o tom byl pekny clanek. ja radsi teorie nevyvijim, vim, jak by to dopadlo :lol:
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KAWALSKI: ale já to taky nějak vehementně nezastávám, jen přemýšlím, jaké mechanismy by k tomu mohly vést, respektive, v čem může být homosexualita z hlediska populace výhodná.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MAJKA: mozn ot myslela eclectica tak, ze zena odmitajici sex nema moznost mit vlastni deti, tedy ma vic casu a ten muze venovat pomoci s vyhcovou cizich deti v tlupe, ne? ;-) tim ovsem nerikam, ze sdilim jeji teorii
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MAJKA: to ne, ale je to "ruka navíc"...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    ECLECTICA: myslis, ze zena zamitajici sex s muzi je lepsi chuva? to je taky odvazna teorie ;]
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MAJKA: co víš, jak dlouho byli v terénu? :D
    Ne, teď to nadsazuju, nicméně kdo ví, třeba bylo nějak výhodnější mít v oné "tlupě" i ženy kategoricky zamítající sex s muži - a mít tak o několik "chův navíc". Ale to jsou jenom takové divoké nápady, ktré je třeba brát s obrovskou rezervou - spíš jako popíchnutí k diskusi.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    BLACKSPIRIT: tak bavi me se zapojovat do spolecneskych akci, kor kdyz se jedna o syna, ale nebavi me se bvit o pipkovinach :-/ nerikam, ze musime vest intelektualni diskuzi, ja si rad pokecam o detech nebo varei, ale nemusim u toho slyset, ktera je spatna manzelka, ktery manzel komu s kym zahyba a kdo se obleka jako kurva ;-) ale mozna to je jen problem malomesta
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    ECLECTICA: to, ze si zeny ve vezeni hledaji partnerky je proste nahrazkovy sex, ne? neni chlap, ok, vohnu zenskou, kdyz neni chlap ani zenska nepohrdnu ovci, ne? ;]] promin, trosku to zlehcuju, ale porad jsem tam nechytila tu logiku.

    ano, muzi lovili, vecer pritahli mamuta, udelali deti, a pak sli zas lovit... kde je tam prostor pro nejake omezeni a stradani sexuality? nemyslim to utocne, jen tve tezi nerozumim ;]
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LURA: ale vsak nerikame, ze jenom drby...ale tak kdyz jsem se pristehoval sem na sever, prvni kroky vedly logicky na hriste, minimalne tak 5 hodin denne, spis vic, v lete, a nikdy se neresilo nic jineho, nez jaky je ktery manzel, tchyne, dite, plus se pomlouvala ta, ktera tam zrovna nebyla. a kdyz vidim, jak slecna A a B pomlouvjai zvostra slecnu C a jakmile slecna C prijde, tak jsou na ni jako med a po odchodu slecny A zasne C a B slecnu A pomluovat, tak je mi vyslovene na blití. ale mozna je to itm, ze ty "normalni" maminky na to hriste kvuli tomuhle take nechodi. kam ovsem hcodi, to je mi zahadou.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MAJKA: ono to tak ale funguje, žejo. Třeba ženy ve vězení si hledají partnerky, na svobodě preferují muže...
    Ale takhle jednoduché to jistě nebude.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    ECLECTICA: hele mozna jsem trosku hloupejsi, ale zjednodusene receno jsem z toho cos napsala pochopila, ze proto, ze muzi lovili a zeny se staraly o ohen vznikla situace, kdy si potrebovali uvolnit nashromazdenou sexualitu homosexualnim chovanim? to mi naprosto zcela vubec nedava smysl ;]
    LURA
    LURA --- ---
    LUBOB: No, ale jak píše GEKKO, je jednodušší použít jedno slovo, než vysvětlovat, co všechno jsem nebo nejsem. Když ty řekneš "já jsem prostě já", je to vlastně totéž, i tohle můžeš vzít jako určitou škatulku. Bez nich se asi úplně obejít nedá.


    BLACKSPIRIT: Já na ty besídky taky chodím a narozdíl od vás mi nepřipadá, že zbytek světa se buď pomlouvá nebo řeší šminky. Kromě toho, že ti lidi mají děti (stejně jako já), tak se s nimi dá mluvit o spoustě různých věcí. Možná slyšíte jen to, co jste dopředu předpokládali. Žádný člověk podle mého se nepohybuje 24 hodin denně v intelektuálních výšinách a občas řeší zcela běžné záležitosti nebo dokonce banální, jako je nákup nějakého oblečení nebo problémy se sousedem, to ale neznamená, že je to jeho povaha a nezajímá se o nic jiného. A je samozřejmé, že pokud má člověk děti a má možnost si promluvit s někým jiným, kdo má děti, tak konzultuje jako každý jiný chovatel - když půjdete na sraz chovatelů koní, taky nejspíš uslyšíte o koních ;-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    GEKKO: jo o tomhle jsem taky četla. Můj děda pochází ze sedmi bratrů. A o tom, že by alespoň jeden z nich byl homosexuál nevím...ale kdoví.
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    KAWALSKI: tak bavi nebo nebavi... pises bavi me tam chodit a nebavi me tposlouchat drby... ale tam nikdy o nic jineho nejde ,-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LUBOB: no to já nepopírám. :)

    Někde by mě za to asi ukamenovali, ale na tyto fenomńy se lze dívat i jako na funkční anomálii společnosti. To, že to jedinec občas pěkně odskáče, je věc druhá...

    LUBOB
    LUBOB --- ---
    ECLECTICA: ta je ale hodne divoka :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    GEKKO: já tu o kousek níž předeslala svou vlastní "pravěkou" hypotézu... zkusím dohledat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam