• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAPřipravte se na katastrofu
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: ja teda preferju spis airsoft... I ten gun je tam hodne realnej... Takze k nauceni se zacahzet s tim je lepsi... ALe uznavam ze se k nemu netknutej clovek tezko dostane...

Nejlepsi reseni je strelnice :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LIMONADA: IMHO paitnball je fajn :) pominuli jak psali kluci o zpětném ráz (fakt to neni jako ve filmech) tak ti dá pocit "skoro" realného ohrožení života (dost to bolí:) a je možné, že se naučíš jak se střelnou zbraní zachází a pohybuje. Jinak bych doporučil domluvit se na střelnici a zajít si tam zastřilet :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    EINSTEIN: to je taky napad davat ji .50 deserta...

To je sama o sobe bestialni pistole :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    EINSTEIN: Ono taky, kdyz ji na poprvne daji daji takovejhle kanon, tak se neni cemu divit :-D Jinak u pistole zacatecnikum (ale i pokrocilym, pokud chteji presne trefit) mohu doporucit strelbu "pres ruku". Zbran do prave (nebo leve u levaka) a o druhou se oprit.
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    spatny raz vie byt fakt svina http://www.youtube.com/watch?v=1NZfqL3yGNc
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Tu jsem mival jako sluzebni taky. Soukromne mam devitku Walthera. Sice se hur shani naboje, ale je velice presna.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    navi cse pistole bde nejlepe shanet protoze je maji policajti, ve vsech obchodech se zbranemi a podobne
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    LIMONADA: Mnoo, nevim jak na to koukaji ostatni. Ale ja strilel uz z ledasceho. A paintball bych prirovnal tak ke vzduchovce mozna. Ono palne zbrane mivaji zpetny raz a ten by zacatecnika asi hodne prekvapil (uz jsem videl i vyrazenej zub od pazby) :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIMONADA: no ad paintballka... Problem je v tom ze ta co ti nekde pujci nema tvar jako normalni zbran takze to na drzeni neni moc "vyucujici" lepsi je airsoft :)
    Navic ani airsoft ani paintball gun nema zpetny raz... Takze nejlepsi moznost je zajit si nekam na strelnici a pujcit si klasickou pistoli... Tam ti i vysvetli zakklady drzeni, postoje a ovladani zbrane.

A co se jednoduchosti ovladani tyce... no nevim... asi pistole CZ75 typu. Na tom neni co vymyslet. Nasadis zasobnik odjistis, natahnes a strilis...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    heh, no jo, vy znalci, ja treba zbranim vubec nerozumim, proste jsem se o to nikdy nezajimala.

je treba dobra pruprava na strelbu painball? rada bych si to konecne zkusila, a zajima me jaky to vubec je drzet v ruce zbran (a jestli se to da aspon trochu srovnavat s realem)
    a doporucili byste vubec strelnou zbran nekomu, kdo s tim ma minimalni zkusenoti?jestli ano tak jakou? co je nejlepe ovladatelne pro amatera? (myslim pri prilezitosti katastrofy)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PAMETNIK: aha asi drobná chybka, jinak ty ankety co tu byly jsou ted na nástněce
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    SVORO: Prave ze ani na nastence nic nevidim. Je tam seznam filmu s katastrofickou tematikou a pod tim tri odkazy na stazeni. Nic vic. Ze by mi FF neco nezobrazoval ??
    Ale k anketam se vyjadrim: 1) Pokud se katastrofou nemysli nastup lidske blbosti, tak nepredpokladam. 2) Ne, nejsou. Vanoce se u nas neslavi :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PAMETNIK: Mno tady jsou dvě 1)JMyslíte si, že nás čeka nějáká větší katastrofa? A přiúravujete se na ní? a 2)Jsou letošní Vánoce pro Vás katastrofa?

a jinak ty co tu byly tak jsou v archivu tam se dosatneš přes nástěnku :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    SVORO: Kde mate ty ankety, ze je nevidim ??
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    chybi mi tam dve volby.
    Kazde vanoce jsou katastrofa a zrusil bych vanoce :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak nová anketa :))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: asi stejne jako by si pletli napr M4 s HK416 :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Mno celkem fascinuje jak si lidi pletou SA 58 a AK-47 :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: uz mlcim :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Vím :) Jsem trochu znalý :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam