• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAPřipravte se na katastrofu
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: V poho, ale už jsem tu někde psal výhody a nevýhodo solo, menší a větší skupiny :) Co se týká potravin vybaveni vody apod..
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: ja ti to neberu :) jen se ptam :)
    Ja si myslim ze je to spis naopak...
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK:
    NAGASAWA:
    Jsem chtěl napsat "mám" :) a proč - znám svoje schopnosti svoje limit a meze, dál jsem schopen se postarat sám o sebe a pár lidi navíc co se týče potravin a vody první pomoci a vybavení, ale taky jsem psal, že se přidám :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    taky si myslim ze skupina ma vsechny vyhody at uz se jedna o pomoc pri zraneni, kooperaci, najezdech a socialnich vazbach celkove.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    proc myslis ze samotar ma vetsi sanci?
    SVORO
    SVORO --- ---
    VLAKODLAK: Mno tam řešili co je vlastně lidská a nelidská zbraň taky :) ad vojna IMHO 3 měsíční ZVS by nikomu neuškodila :)

NAGASAWA: Mno jako soliter má větší šanci na přežití :), ale pokud bych chtěl (jako, že chci) budovat/znovu obnovoat "spoelčnost" tak se budu muset přidat k nějaké "frakci" a armáda má holt několik podstatných plus:)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    PAMETNIK: rozdíl mezi zbraní na zastrašení druhýho chlapa a na jeho zabití je pěkně popsanej v Geroldovi, když hlavnímu hrdinovi vrazili do rukou napalmomet :)

MAWERICK: člověk by skoro až litoval, že zrušili vojnu :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    nejvetsi prinos bych videl v tom ze armada byva skolena a cvicena na preziti v extremnich podminkach... coz hje knowhow ktery se hodi :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    za me by asi zalazelo na konkretni situaci... Myslim treba na tom jak by ty lidi fungovali, co by chteli jakk toho dosahnout a tak...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A jeli byste v pripade katastrofy jako soliteri nebo byste se pridali k nejake polovojenske frakci pripadne ke zbytkum armady? Precejenom armada ma relativni zazemi a relativni prisun potravin v kazde situaci.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAGASAWA: jasny... ja to myslel spis na delsi presuny pripadne na presuny vetsi skupiny...

Ale kazdopadne bych asi (sam za sebe teda) zustal u neceho vojenskyho :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAWERICK: lepsi ukoristit neco mensiho s nahonem 4x4 a navijakem nez nejakou pomalou obrovskou a hlucnou mrchu.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PAMETNIK: To je fakt... ale myslim ze to bude u kazdeho takovehleho typu auta... A bohuzel je fakt ze nic lepsiho na prostupnost tezkym teren s podobnou kapacitou asi nesezenes...
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Tatry jsou do terenu sice dobry auta, ale kdo to ma zivit ?? V tom terenu si vezme 100/100 jako nic :-)
    NAGASAWA: Presne. Odstraseni je ucinne v dobe civilizovane. Pri nejakem bezvladi ztraci smysl. Tam uz ostre a nerozpakovat se je pouzit.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAGASAWA: prave :) Proto je lepsi mi t pravej gun :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAWERICK: to je bez debat - horsi by to samozrejme bylo kdyz ti pujde k baraku banda chlapiku s vidlema vyplenit zasoby a budou na tebe hulakat at alespon vystrelis do vzduchu :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAGASAWA: pravda. ALe pokud budes mit kvalitni repliku tak ji nepozna ani airsofter...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kdyz se tu resil airsoft tak si rikam ze jsou pro pripadnou katastrofu airsoftaci silne zvyhodneni. Kdyz normalni clovek uvidi siluetu hlavne tak tezko pozna jestli se jedna o repliku nebo original. Coby odstrasujici element jsou airsoft guny bezprecedentni.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jeste k tomu vozidlu... Nasel jsem asi idelani dopravni prostredek :)

http://www.youtube.com/watch?v=3ULeIniaVM4
    http://www.youtube.com/watch?v=2Epd4WZypvA
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: u airsoftu hodne zalezi na tom cim, kam a z jake vzdalenosti te trefi ale fakt je ze to tolik neboli to je pravda.

:) Au au :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam