• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAPřipravte se na katastrofu
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Tatry jsou do terenu sice dobry auta, ale kdo to ma zivit ?? V tom terenu si vezme 100/100 jako nic :-)
    NAGASAWA: Presne. Odstraseni je ucinne v dobe civilizovane. Pri nejakem bezvladi ztraci smysl. Tam uz ostre a nerozpakovat se je pouzit.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAGASAWA: prave :) Proto je lepsi mi t pravej gun :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MAWERICK: to je bez debat - horsi by to samozrejme bylo kdyz ti pujde k baraku banda chlapiku s vidlema vyplenit zasoby a budou na tebe hulakat at alespon vystrelis do vzduchu :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAGASAWA: pravda. ALe pokud budes mit kvalitni repliku tak ji nepozna ani airsofter...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kdyz se tu resil airsoft tak si rikam ze jsou pro pripadnou katastrofu airsoftaci silne zvyhodneni. Kdyz normalni clovek uvidi siluetu hlavne tak tezko pozna jestli se jedna o repliku nebo original. Coby odstrasujici element jsou airsoft guny bezprecedentni.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jeste k tomu vozidlu... Nasel jsem asi idelani dopravni prostredek :)

http://www.youtube.com/watch?v=3ULeIniaVM4
    http://www.youtube.com/watch?v=2Epd4WZypvA
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: u airsoftu hodne zalezi na tom cim, kam a z jake vzdalenosti te trefi ale fakt je ze to tolik neboli to je pravda.

:) Au au :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAWERICK: Tak Airsoft je realnější, už vzhledem k těm zbraním :), ale zase míň bolí, Jinak péče o zbraň zacházení s ní a pohyb mi přijde všude stejné.

BTW nedávám přednost airsoftu či paintball, oboje mě baví stejně, ale největší masakr jsem zažil, když mě bratr vzal na "policejní cvičení" kde jsem po sobě střílely těma barevnejma nábojema :) a to kurva bolí a zbraň je reálná :))
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SVORO: ja teda preferju spis airsoft... I ten gun je tam hodne realnej... Takze k nauceni se zacahzet s tim je lepsi... ALe uznavam ze se k nemu netknutej clovek tezko dostane...

Nejlepsi reseni je strelnice :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    LIMONADA: IMHO paitnball je fajn :) pominuli jak psali kluci o zpětném ráz (fakt to neni jako ve filmech) tak ti dá pocit "skoro" realného ohrožení života (dost to bolí:) a je možné, že se naučíš jak se střelnou zbraní zachází a pohybuje. Jinak bych doporučil domluvit se na střelnici a zajít si tam zastřilet :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    EINSTEIN: to je taky napad davat ji .50 deserta...

To je sama o sobe bestialni pistole :)
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    EINSTEIN: Ono taky, kdyz ji na poprvne daji daji takovejhle kanon, tak se neni cemu divit :-D Jinak u pistole zacatecnikum (ale i pokrocilym, pokud chteji presne trefit) mohu doporucit strelbu "pres ruku". Zbran do prave (nebo leve u levaka) a o druhou se oprit.
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    spatny raz vie byt fakt svina http://www.youtube.com/watch?v=1NZfqL3yGNc
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    MAWERICK: Tu jsem mival jako sluzebni taky. Soukromne mam devitku Walthera. Sice se hur shani naboje, ale je velice presna.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    navi cse pistole bde nejlepe shanet protoze je maji policajti, ve vsech obchodech se zbranemi a podobne
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    LIMONADA: Mnoo, nevim jak na to koukaji ostatni. Ale ja strilel uz z ledasceho. A paintball bych prirovnal tak ke vzduchovce mozna. Ono palne zbrane mivaji zpetny raz a ten by zacatecnika asi hodne prekvapil (uz jsem videl i vyrazenej zub od pazby) :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    LIMONADA: no ad paintballka... Problem je v tom ze ta co ti nekde pujci nema tvar jako normalni zbran takze to na drzeni neni moc "vyucujici" lepsi je airsoft :)
    Navic ani airsoft ani paintball gun nema zpetny raz... Takze nejlepsi moznost je zajit si nekam na strelnici a pujcit si klasickou pistoli... Tam ti i vysvetli zakklady drzeni, postoje a ovladani zbrane.

A co se jednoduchosti ovladani tyce... no nevim... asi pistole CZ75 typu. Na tom neni co vymyslet. Nasadis zasobnik odjistis, natahnes a strilis...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    heh, no jo, vy znalci, ja treba zbranim vubec nerozumim, proste jsem se o to nikdy nezajimala.

je treba dobra pruprava na strelbu painball? rada bych si to konecne zkusila, a zajima me jaky to vubec je drzet v ruce zbran (a jestli se to da aspon trochu srovnavat s realem)
    a doporucili byste vubec strelnou zbran nekomu, kdo s tim ma minimalni zkusenoti?jestli ano tak jakou? co je nejlepe ovladatelne pro amatera? (myslim pri prilezitosti katastrofy)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PAMETNIK: aha asi drobná chybka, jinak ty ankety co tu byly jsou ted na nástněce
    PAMETNIK
    PAMETNIK --- ---
    SVORO: Prave ze ani na nastence nic nevidim. Je tam seznam filmu s katastrofickou tematikou a pod tim tri odkazy na stazeni. Nic vic. Ze by mi FF neco nezobrazoval ??
    Ale k anketam se vyjadrim: 1) Pokud se katastrofou nemysli nastup lidske blbosti, tak nepredpokladam. 2) Ne, nejsou. Vanoce se u nas neslavi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam