• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKYTZdravotní sestřičky
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BLACKYT: Jistě, je to tím...regulační poplatky to nezměnily....ovšem zdržuje to od práce u pacientů, kterým opravdu něco je....navíc, když chce člověk sehnat doktora pro hospitalizovaného pacienta, tak to dá docela zabrat - trčí na ambulanci.... A navíc přesně tohle jsou lidi, kteří hromadně píšou stížnosti, volají na ředitelství apod.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    NIENNA: njn ale to je tim, že některý lidi chodí k doktorovi skoro s každou blbostí, když to tak musim řict...
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    NIENNA: ale zase ten muj doktor..... je to samolibost sama, egoista ....abych byl spravedlivej ke všem stranam =o))))
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LISTIKUS: Nám zas chodí na ambu lidi typu "našemu 16-letému chlapečku dramaticky stoupla teplota z 37 na 37,2 tak co s tím budeme dělat".
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BLACKYT: Jen hlásím, že jsem si smazala příspěvek....páč byl moc určující...a asi až příliš otevřený.... Nicméně byl pravdivý....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: To chápu - u nás to takhle tady má kde kdo....Já jsem v tomhle obrácená - mě mnohem hůře dělají denní...takže víc než dvě za sebou snáším velmi špatně....jsem jasná sova - v noci se mi lépe dělá....zato ty ranní vstávačky mi nevyhovují....
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    BLACKYT: No ja se někdy těm doktorům nedivím, někteří pacienti si pletou ambulanci s běžnou ordinací a to je po 8 hodinách na sale pak pěknej opruz.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    NIENNA: NO, já jsem pak z toho zvracela a bylo mi fakt bídně. Takže jsem ji po nějaké době řekla nashle
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: U nás je to taky tak....jen to není nedostatkem vůle či znalostí ze strany staniční, ale nedostatkem personálu....ale vstát na denní po třech nočních mi dělá OBR problém....
    GWENDY
    GWENDY --- ---
    TALANKA: ano je to tak,ale pak nes toriziko:)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    No, já dělám dokumentační sestru, jen na ranní směny a doufám, že se do provozu vrátit nikdy nebudu muset. Prošla jsem si AREM, JIPkou.. Nikdy jsem se finančně neměla nijak špatně, ale směnnej provoz, kdy o vašem čase rozhodujou amatéři (jinak člověka, co píše tři noční, den volna po noční, dvě denní nazvat nemohu) už dělat nechci. Hnus....
    GWENDY: Ono asi jak kde pracuješ. Tam, kde jsem pracovala já jsme si stejně většinu léků ordinovaly samy a doktoři to jen podepsali :o)
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    NIENNA: díky přesně tohle mě zajímalo:) mě teda vadí špatnej přístup doktorů a občas i sestřiček...když sem byla na ambulanci na chíře, tak tam byl doktor a ten byl tak hroznej, že jednou dokonce dokazal rozbrečet dospělou ženskou a to jí jen bolelo břicho....druhej doktor se zas choval absolutně bezcitně k pacientovi, když zjistil, že absces s kterým přišel ma kvuli tomu že si pichnul nakou drogu...
    ale nevim no..ja sem byla v nemocnici pouze parkrat a nikdy sem neměla blbej den ani blbou naladu abych byla na pacienty hnusna...ale stejne si myslim, že při týhle práci se to musí člověke naučit ovladat a potlačit to v sobě, aby se to nepromítalo do toho chování k pacientům...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BLACKYT: Dělám v Praze - ve Fakultní Thomayerově nemocnici na dětské klinice. Vystudovanou mám Vyšší odbornou školu - Duškova. Ty jsou už ovšem nyní zrušené, z mojí bývalé školy už je jen soukromá vysoká zdravotní, navíc se sloučila s Alšákem a tam teda ještě vyšší odborná je.... stránky na Alšák jsou http://www.antee.cz/szspraha1/vos/index.php?nid=7220&lid=CZ&oid=1214291 a na Duškovku http://www.vszdrav.cz/cz/leve-menu/aktuality/. Jsem poslední ročník dětských sester (než to zase zavedou).
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    HARALD
    HARALD --- ---
    BLACKYT: je nás málo, ale i tací se na nyxu pohybují :-)
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    HARALD: :) příště napravím:)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Musel jsem hlasovat, že jsem sestra v důchodu; chybí varianta, že nejsem zdravotní sestra.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    Jinak mě tak napadá, co vám třeba nejvíce vadí na práci sestry (nebo co vám vadí na nemocnicích...myslim např. třeba šetření materiálem apod.)? a nepočítam nízký platy, páč to asi vadí každýmu
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    KETHAMINA: jasně dam to tam..
    přidam i nějaky pražský školy, který znám a ostatní školy přidám až když je tu někdo navrhne:)
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    NIENNA: mě to taky baví, ale zatím chodím jen na praxe...jinak s těma penězma je to špatny:( a pracuješ někde v Praze nebo jinde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam