• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKYTZdravotní sestřičky
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    PANCUKRAR: Fakt kolektiv dobrej? To na ARO moc nebývá... Teda alespoň co jsem zažila já a co se tak říká. Jinak lepší práci než na ARO jsem nezažila, to je fakt :o)
    PANCUKRAR
    PANCUKRAR --- ---
    heh, ted necim jestli se mam hlasit k tomu, ze jsem bratr...nicmene po dokonceni zdravky jsem hrozne moc touzil po cervenych hadrech a houkackou nad hlavou. po nekolika tydnech praxe me to ale preslo a zacal jsem pracovat na ARO. a musim rict, ze prace je u nas dobra, kolektiv taky a lekari z nas blbce nedelaj. teda pokud to tak neni.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    MYS_USATA: My máme v práci taky jednoho a je to pěknej pacholek, protože ho všichni rozmazlujou :o)))
    POIROT
    POIROT --- ---
    OVERDRIVE: Vyzkoušeno. Jsou to zaručeně nejlepší milenky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MYS_USATA: Za svoji praxi jsem zažila zdravotních bratrů jen pár, ale všichni byli skvělý - obzvláště jeden v Motole, měl neuvěřitelné znalosti a byl děsně rychlý...Jsem se šla podívat, jak zavádí kanylu a dělá náběry a holky se smály, že nesmím mrknout nebo o všechno přijdu .... a měly pravdu....

U nás na oddělení žádný bratry nemáme.... dokonce ani sanitáře (jen sanitárky).... asi holt dětské pány tak netáhne....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    snad je to tu i fetish a nebudu perzekuovan,... zdravotni sestricky dobre soustaj, mam z nekolika zkusenosti a s jednou jsem psisel o panictvi na schodech domu jeji babicky [taky uz vozi druhej kocarek holka], ac jsem nikdy nemel prilezitost primo v uniformicce ;]

sonic youth

MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Jinak hlásím, že mě v nemocnici ošetřoval zdravotní bratr a bylo to super. Celý pokoj byl nadšený. Kluk všechno ochotně přinesl, oblíknul nás, doprovázel na vyšetření... Trochu nezvyk, ale příjemný!
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    HARALD: Vystudoval jsi zdrávku?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: Znám i pár dobrých a slušných doktorů - ať nejsem nespravedlivá.... A co se týká povyšování na bohy...tak to se v dnešní době už moc nekoná....Ještě pořád mají lidi větší respekt k lékaři než k sestře (takže nám klíďo vynadají a doktorovi řeknou, že je vše v nejlepším pořádku), ale obecně musím říct, že je hodně vidět, jak už je pomalu neberou ani za ty lékaře....l
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    No, já jsem si nikdy o doktorech nemyslela nic hezkýho. A co nesnáším, jak je lidi povyšují na bohy...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LISTIKUS: I tací jsou mezi námi....také takové znám....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BLACKYT: Jistě, je to tím...regulační poplatky to nezměnily....ovšem zdržuje to od práce u pacientů, kterým opravdu něco je....navíc, když chce člověk sehnat doktora pro hospitalizovaného pacienta, tak to dá docela zabrat - trčí na ambulanci.... A navíc přesně tohle jsou lidi, kteří hromadně píšou stížnosti, volají na ředitelství apod.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    NIENNA: njn ale to je tim, že některý lidi chodí k doktorovi skoro s každou blbostí, když to tak musim řict...
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    NIENNA: ale zase ten muj doktor..... je to samolibost sama, egoista ....abych byl spravedlivej ke všem stranam =o))))
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LISTIKUS: Nám zas chodí na ambu lidi typu "našemu 16-letému chlapečku dramaticky stoupla teplota z 37 na 37,2 tak co s tím budeme dělat".
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BLACKYT: Jen hlásím, že jsem si smazala příspěvek....páč byl moc určující...a asi až příliš otevřený.... Nicméně byl pravdivý....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: To chápu - u nás to takhle tady má kde kdo....Já jsem v tomhle obrácená - mě mnohem hůře dělají denní...takže víc než dvě za sebou snáším velmi špatně....jsem jasná sova - v noci se mi lépe dělá....zato ty ranní vstávačky mi nevyhovují....
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    BLACKYT: No ja se někdy těm doktorům nedivím, někteří pacienti si pletou ambulanci s běžnou ordinací a to je po 8 hodinách na sale pak pěknej opruz.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    NIENNA: NO, já jsem pak z toho zvracela a bylo mi fakt bídně. Takže jsem ji po nějaké době řekla nashle
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TALANKA: U nás je to taky tak....jen to není nedostatkem vůle či znalostí ze strany staniční, ale nedostatkem personálu....ale vstát na denní po třech nočních mi dělá OBR problém....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam