• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACKYTZdravotní sestřičky
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    taky přemyšlým že bych nechal kontrolingu a šel bych na sestřičáka, když jsou tak obletovany =o)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    BLACKYT: jj, slyšela jsem podobná čísla. Ale v tom budou asi i příplatky za směny, noční atd.
    BLACKYT
    BLACKYT --- ---
    MYS_USATA: to by mě taky zajimalo a taky by mě zajimalo jak se to liší v ruzných větších či menších městech...ja jsem slyšela něco o 20tisicích po 2 letech na chirurgii v Krči...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Jaký je teď vůbec průměrný čistý plat zdrav. sester v nemocnici?
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    NIENNA: Moje slova :o))))
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    NIENNA: díky moc
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PANCUKRAR: OOOO, ARO, které má dobrý kolektiv....zamáčkla jsem slzu....
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BODLINKA: Souhlasím s Talankou....určitě je po sestrách brutální scháňka...pokud vím, tak registrace je důležitá, ale spíš pro tebe - bez ní tě zařadí do nižší platový třídy (konkrétně do 9). Vím to z první ruky - mám kolegyni, která přišla ze Slovenska a body nesbírala....zkušky neudělala...a tak teď honí a sbírá kredity aby registraci dostala.... Z čehož plyne, že roky nestačí - potřebuješ i kredity.

Nevím, jak je na tom vojenská se sestrama, ale Thomayerka a Motol berou 100% a i bez registrace. Jukni na stránky nemocnic - i Thomayerka i Motol to má hned na úvodní stránce. Vyber si nemocnici, která se ti líbí a rovnou napochoduj za hlavní sestrou (pokud máš vybrané oddělení, tak za vrchní na odd. a domluv se). Nebude to problém, uvidíš.... Hodně štěstí
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    BODLINKA: Rozesílej životopisy a buď drzá... Po sestřičkách je scháňka. A ne registraci stejně každej dlabe
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    TALANKA: to sem si myslela, ale je mi divný, že nikde nejsou moc inzeráty a když tak chcou tu registraci. uvn by byla supr, mam to i blízko. zas sem si říkala, že když chci jen ten částečnej úvazek, tak ze mě nebudou asi úplně nadšený...
    ale zkusim, díky za odezvu
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    BODLINKA: No, jestli hledáš práci v nemocnici, tak tě každej špitál vezme. osobně doporučuju vojenskou, protože tam dobře platí :o)
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    Zdravím,
    sice tohle není zrovna audiko k tomu určené, ale snad mi prominete...
    Sháním práci na částečný úvazek v Praze. Mám vystudovanou SZŠ a praxi rok a půl na interním lůžkovém odd. Několik let sem byla mimo obor (na veterině) a tu povedenou registaci nemám,
    nicméně si ji ráda udělám, jakmile to půjde - což je, jestli sem to správně pochopila, možný až s třemi roky praxe (?)
    Kdyby jste tu někdo věděl o něčem, budu ráda za tipy.
    Přeju šťastný nový rok :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    PANCUKRAR: Fakt kolektiv dobrej? To na ARO moc nebývá... Teda alespoň co jsem zažila já a co se tak říká. Jinak lepší práci než na ARO jsem nezažila, to je fakt :o)
    PANCUKRAR
    PANCUKRAR --- ---
    heh, ted necim jestli se mam hlasit k tomu, ze jsem bratr...nicmene po dokonceni zdravky jsem hrozne moc touzil po cervenych hadrech a houkackou nad hlavou. po nekolika tydnech praxe me to ale preslo a zacal jsem pracovat na ARO. a musim rict, ze prace je u nas dobra, kolektiv taky a lekari z nas blbce nedelaj. teda pokud to tak neni.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    MYS_USATA: My máme v práci taky jednoho a je to pěknej pacholek, protože ho všichni rozmazlujou :o)))
    POIROT
    POIROT --- ---
    OVERDRIVE: Vyzkoušeno. Jsou to zaručeně nejlepší milenky.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MYS_USATA: Za svoji praxi jsem zažila zdravotních bratrů jen pár, ale všichni byli skvělý - obzvláště jeden v Motole, měl neuvěřitelné znalosti a byl děsně rychlý...Jsem se šla podívat, jak zavádí kanylu a dělá náběry a holky se smály, že nesmím mrknout nebo o všechno přijdu .... a měly pravdu....

U nás na oddělení žádný bratry nemáme.... dokonce ani sanitáře (jen sanitárky).... asi holt dětské pány tak netáhne....
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    snad je to tu i fetish a nebudu perzekuovan,... zdravotni sestricky dobre soustaj, mam z nekolika zkusenosti a s jednou jsem psisel o panictvi na schodech domu jeji babicky [taky uz vozi druhej kocarek holka], ac jsem nikdy nemel prilezitost primo v uniformicce ;]

sonic youth

MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Jinak hlásím, že mě v nemocnici ošetřoval zdravotní bratr a bylo to super. Celý pokoj byl nadšený. Kluk všechno ochotně přinesl, oblíknul nás, doprovázel na vyšetření... Trochu nezvyk, ale příjemný!
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    HARALD: Vystudoval jsi zdrávku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam