• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIZvláštní obrázky, vlastni analogové omyly*
    MASOO
    MASOO --- ---
    TOX_MAS: asi tak, me na to dycky napadne akorat
    http://yasik.kiev.ua/4chan/Oh_Shit_Not_Again.jpg
    ;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TOX_MAS: ten spodni je klasa!
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    tyjo všici máte pravdu! fakt! jen mi tyhle věčný diskuze kdo jakym foťákem kam a co nepřídou už moc zábavný, je to furt dokola
    ...
    starý zvláštní fotky byly fakt o stupeň jinde, ale třeba se to tu ještě zlomí, vždyť je tu prvních pár příspěvků...

abych jen nekecal - pár nevyhozenejch odstřižků, teď to na mě vypadlo ze skříně...

..snad sou dost zvláštní. snad to neni lomo. snad...
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    GIO:To proto, že dělám rozdíl mezi lomografií a "low-end-grafií". Moc ale povídám a nemám fotku, kterou bych přispěl... Třeba ale výhledově vypadne nějaký omyl z Minolty AL-F, co jsem si dnes koupil.
    AETHER
    AETHER --- ---
    ja nevim, ale ja citim rozdil v tom, ze lomo je foceno s urcitym zamerem, ono to tak ma vypadat, zatimco posunute filmy a jine omyly vetsinou tedy zamyslene nejsou...?
    GIO
    GIO --- ---
    ADAMBERNAU: jses docela uzkoprsej, to mi k tvemu nicku moc nejde.)
    GIO
    GIO --- ---
    ADAMBERNAU: tak, mi prave u takovyhle fotek rpijde, cim, a na co to je focene, docela dulezitou soucasti toho snimku..
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ADAMBERNAU: jsem pobaven :)
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    MURHAAYA: Já bych neprezentoval jako lomografii žádnou fotku, kterou bych vyfotil na jiném přístroji než z Leningradu. To je nutná podmínka.
    COCHRAN
    COCHRAN --- ---
    GIO: podstata je spis v tom ze bych v tomto klubu ocekaval vetsi ujetosti.. opravdu "zvlastni obrazky" a ne kazde zapomenute posunuti filmu.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja mel za to, ze lomografie je pouze pro lomo a pro urcity duch fotek. Tady byly driv opravdu takove veci, ze do posledni chvile ani sam fotograf netusil, zda z toho neco vyleze.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    GIO: Na to si vzpomínám. Otázkou ale je, zda by tě taky zprdli, kdybys neřekla, žes to fotila Zenitem? Obecně, zajímalo, kolik fotek v "lomografii" je foceno nějakým Lomem? To ale odbočuju od tématu.
    COCHRAN: Přesně toto jsem se snažil naznačit.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    GIO: vsadim se, kdybych tam něco postla já, tak to bude "hrozný, smaž se":D
    GIO
    GIO --- ---
    IM_MORTAL: ja tez moc ne, ale lomografie neni vylozene odborna.)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    GIO: já e do odbornejch klubů o fotgrafii tady na nyxu radši moc nevměšuju...:D
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    AETHER: tyjo ta spodni je supr
    GIO
    GIO --- ---
    IM_MORTAL: jo, a za zenita me v lomu zprdli. tak co:)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    GIO: a fokaflex taky ne:D
    MASOO
    MASOO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    tak treba i proto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam