Baskytarový zesilovač Ampeg PF-500 + Repro Ampeg PF-115HE (i každý zvlášť)
Entry level elektricka kytara.
prodam bonga
Kytara / Basa na pokus s malováním / airbrush
Prodám Roland JP-08 v originální krabici, téměř nepoužívaný. Je ve 100% stavu a bez jakýchkoli známek opotřebení.
akusticka kytara
Prodám elektrickou kytaru Peavey Raptor - Ve velmi dobrém stavu, vhodná jak pro začátečníky, tak pokročilé muzikanty. Zdarma přidám černý futrál.
Posílám dál bubny Dynamic percussion (kluka už to nebaví). Máme je cca od prázdnin, byly z druhé ruky za 5.000 já za ně chci 4.000,- Jsem Praha východ, možno se nezávazně přijet podívat. Při rychlém jednání je možnost převozu sestavy do Prahy
Prodám BOSS DD7 digital delay
Rámový buben s průměrem 54 cm, výška 7,5 cm, jelení kůže, nepoškozený.... Pouze osobní odběr Praha
Virus TI Desktop - Perfektni stav
Prodám flétnu shakuhachi.
použitý syntezátor, vše funkční
Prodam didgeridoo
Zdravim. Rad bych si poridil TI Snow, neplanuje se nekto zbavit? Dekuji
Velmi dobrý stav. Velmi podobné těmhle: https://www.hudebnicentrum.cz/eshop-goldon-33808.html?gclid=CInQptydis8CFa4y0wodO2gKjA\
maly drum machine s velkym zvukem, komplet analog, klon TR808, stari neco malo pres rok, kupovano u Thomanna... top stav
Tenson Dreadnought D1, v podstatě netknutá a proto ve stavu, jako byste si ji zrovna pořídili zbrusu novou. Vyvolávací cena: 1.800,- + obyčejnej obal jako bonus!
Jsem začátečník a sháním nějakou dobrou duši, které doma zahálí buď saxofon či klávesy s dynamikou úhozu a ráda by pro ně našla využití. Bohužel jsem bez větších finančních prostředků, takže bych mohla platit za koupi měsíčně až do splacení.