• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    SVORO
    SVORO --- ---
    TMH: Hmmm... tak jednoznačný důkaz jak fanoušci SW se musí uchylovat k temné straně aby se fandove ST na SW vůbec podívali :)
    TMH
    TMH --- ---
    TMH
    TMH --- ---
    SVORO: to si nás podle těch ikonek celkem rozložil :) restekp
    SVORO
    SVORO --- ---
    JONYY:
    TMH:
    Řekl ohrožený druh medvěda a teplej pes na tripu ;)
    TMH
    TMH --- ---
    JONYY: máš pravdu, nejlepší je starwars...
    JONYY
    JONYY --- ---
    stár trek je mrtka...
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Mno tak povídej přeháněj ;)

BTW Delux Edice na http://www.amazon.co.uk/Star-Trek-Online-Special-DVD/dp/B002WTAQBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1260832966&sr=8-1 je "Slevněná" z 35 liber na 25 je to s ta S borgem, takž kdo váhá už nemusí ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: http://www.youtube.com/watch?v=3wj2dO8ALJ0 asi ju jedinej kdo je tma pořádně vidět, že dělá loping je Defiant zbytku to nějako nešlo, vždy když to vypadá, že to dotočí tak do něčeho narazí :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: BTW moc bych nedal za to, ze treba zrovna Defiant dela v bitve s dominionem vykruty jedna basen. Du prohledat trubku
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Celkem jednoduše :)) pokaždé když měly nějakou loď na obrazovce tak byla řekněme "jako na hladině" a co si vybavuju bitvy těch lodí tak jsem to tam neviděl :)

Mě to tak prostě příjde ve Star Treku lodě plují vesmírem což je 2D (spíš něco jako ponorky) a Star Wars zase lítají vesmírem 3D (idkyž jsem taky neviděl Imperialní křižník dělat vývrtku :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: JJ, uz se tesim na zitra, od 19:00 je dalsi hraci okno :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: to vypada gut
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Nedelaly? A jak ve vesmiru poznas ze to nedelali? :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Oki díky moc, ad ten loping a 3D akrobacie jestli si dobře vybavuju tak nikde ve Star Treku to větší lodě nedělaly možná u raketoplánů (ale to si nevybavuju) takže mě to asi vadit moc nebude, ale kdo ví...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Nevim co kdo ocekava od ovladani lodi, je vlacne a pomale jak by IMO melo vzhledem k velikosti a hmotnosti byt. Nejsou so stihacky. Jedine co me osobne chybi je nemoznost lopingu ci immelmana neb pohyb je ve vseh trech osach, ale je dane "nahore" a "dole" a neda se pretocit "na zada."

Ale je mozne ze nekteri trekkies ocekavaly über simulator na celou klavesnici a to to opravdu neni.
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Luxusně to vypadá :)

BTW jsem se dočetl, že si lidi stěžujou na ovládání lodí prý je to jako kdyby jsi ovladal lodičku nebo hračku. Jaký jsou tvý dojmy z tohodle pohledu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dva Nove screeny z CB

TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: JJ D2D je vybornej for. Objevila se n=hned potom co jsem prosel s martiriem jak si objednat z USA Atari :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: No asi to taky tak udělám "KHAAAAAAN" :) ale asi z D2D tu delux digital :) Ještě mě chvíli lákal ten Red matter capacitor, ale borg je borg mno vlastní 7 z 9 :D BTW koukám na ST Enterprise a T´pol je fakt kost :DD IMHO nejhezčí herečka v ST co jsem viděl :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No ja mam objednano deluxe z Atari a krabici z Amazonu. Takze Trill s Borg officirem rulezz :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam