TYRAEL: Overflow bag, dík, vyřídím. :)
Ad bugy - kvůli té technické stránce dost odmítám do toho dávat jakékoliv peníze. Pokaždé, když se u toho vztekám, tak si říkám "aspoň za to neplatíš". A zatím jsem neměla to štěstí cokoliv exploitovat, naopak kvůli tomu spíš chcípám.
A ostatně, v noci jsem se tu motala vlastně jenom proto, že mi to chvíli padalo při každém druhém načítání lokace.
Mno, lodě levně v aukci, nejlevnější, co jsem viděla, stála pořád desetkrát víc, než kolik mám peněz. Přijde na to, čemu říkáš levně. :)
Flotila - co je tady endgame content? Jakože dungeony ve vesmíru? To mě popravdě moc nezajímá. K čemu dalšímu je dobrá flotila? Odemkne ti cash limit? Místa v bance? Dostaneš oblečení a sloty na ně? Lodě? Víc dilithia, marks a EC?
Cardassiany jsme v noci dojeli a do Gamma Kvadrantu jsem se tam podívala jednou, což mi přijde trochu málo. Ale třeba toho časem bude víc, mě jenom překvapilo, že když je přístupná Delta tak není i Gamma.
Ano, Temporal Agents vypadají dost jako původní TOS. Uguu~ No nejsem cílovka, retro mě obecně nijak zvlášť nebere :) toho temporal Vulcana jsem si vyrobila jenom kvůli mini, neb TOS excelovala v množství látky na kostýmy ženských postav, bývalo jí sympaticky málo.