• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    FALCO
    FALCO --- ---
    IMRIK: blbost utekla s tim ze jim je to jedno, tzn ze muzou vsechny terminy
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    teda "líbačka" mě zaujala tolik, že jsem si to číslo našla - no anor, příště trochu méně nestydatou fotku, jo ;-) hezký článek!:-)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ja hlasoval pro 13.-14, ale momentalne muzu jeste i 20.-21. Ten prvni vikend je Trpaslicon...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Kdyžtak ten mail na sekretářku je sekretariat@budanka.cz, už jsem to našla, tak snad to pomůže...
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    ANOR: Jo, můžete :) Vždy k službám :)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Vážení přátelé, [SARKASMUS] nevkládejte prosím do mensovního časopisu fotky, kterak Vol'Jin líbá Tyrandu, neboť někteří z nás si čtou toto periodikum v době oběda a opravdu není vtipné, když vám údivem povolí ústní otvor a vy hledáte kuřecí řízek obalený v sýru po podlaze. Děkuji. [/SARKASMUS]

Hlasovala jsem pro 20. - 21., neb 6. se vracím z Británie a budu dohánět spánkový deficit a 13. - 14. jsem na StoryConu.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ivanka: Ty jsi nase spojka s budankou, zejo? Muzeme s tebou pocitat?
    Všichni: Kdyby vas nahodou napadlo, ze znate nejaky prostor, kam bychom se mohli na tu jednu noc uchylit, klidne to navrhnete, jako treba cvč, herna... kdyby nahodou
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    Tak...já osobně jsem hlasoval pro 20. - 21. a jelikož naprosto drtivá většina z toho klasicky utekla s tím, že je jim to jedno, tak jsou ve hře vlastně pouze tento a předchozí víkend.

Aniž bych tím měl v úmyslu manipulovat míněním (i když na druhou stranu... xD), tak rovnou říkám, že je velmi nepravděpodobné, že bych se mohl 13/14 vyskytnou a tudíž dost možná ani celou srandu organizovat.

Další věc je ta, že pokud se někomu příčí přespávání na Buďánce, tak 2 - 3 lidé se bezpečně mohou vejít ke mně. Spí se na zemi, ale to by snad ostříleným dobrodruhům nemuselo vadit ^^.
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    Já jsem zahlasovala, že nepojedu, protože si nemůžu být jistá žádným termínem kvůli škole a ani nemůžu říct jistě, jestli vůbec budu moct. Ale samozřejmě, že když to půjde, tak přijdu :-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    přiznám se že můžu jen první termín, 13. dělám FCE a týden potom snad taky..
    ANOR
    ANOR --- ---
    Falco: dík, ani jsem nevedela ze to jde XD
    FALCO
    FALCO --- ---
    ANOR:
    btw doporucuji davat ankety do zahlavi nez na nastenku pak se toho snaze vsimne
    ANOR
    ANOR --- ---
    Jen abyste vedeli, v tomhle cisle Mensa casopisu je o nas dalsich sig kratke povidani.

A jinak, a to hlavne, NAVRHY NA TERMINY PRO BŘEZEN?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: putak zni dobre, ale jeste nevim, jestli do toho pujdu (i kdyz neco bych podniknul)
    VEVEROLANOWNA: Nabidl bych ti, ze muzes prespat u me, ale jeste nevim, jestli nepojedu na Vitezny unor
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Baf!
    ANOR
    ANOR --- ---
    Harry: Hong Kong a pak trošku Čína okolo Foshanu, budu tam jen dv týdny a z toho týden cca v tom HK:)
    HARRY_RADAR
    HARRY_RADAR --- ---
    Kam presne? A jak dlouho tam budes, Anor?
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: Jedeš do Číny jo? No to je masakr, to se těším na fotky :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    ANOR: Mě se září líbí:)A můžete jet třeba do Krušných hor a vzít to kolem naší chaloupky:)
    ANOR
    ANOR --- ---
    frael: nojo, tak az budes starší :-P (ja se totiž vracim z činy asi druhyho zaři a předtim si neumim představit ze bych jela nekam trampovat:-D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam