• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    ANOR: ale no tak, i kdyby teď turcon nevyšel (jakože já ani honza třeba opravdu nejsme fyzicky schopní dojet na buďánku a něco podepisovat), neznamená to, že je "všemu konec" - vždycky se dá sejít třeba na hoďku na kempu, kde bude stejně víc turkovců, než se kdy sejde v Praze :)
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: coz o to, byl, ale nevedel jsem, jestli tou dobou nakonec budu v Praze, proto jsem se nehlasil...
    ANOR
    ANOR --- ---
    Přidávám se k Ivane, copak tu není NIKDO Z PRAHY STARŠÍ 18? To je opravdu skvele,potřebuje se zařidit jedna jedina vec... Asi už chapete, proč jsme nebyli na pragoconu...
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Tak DDM 8 je skutečně bez šance, přespání je něco, přes co nejede vlak.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Vážení, pokud chcete Turcon, tak ano, ale někdo musí jít podepsat smlouvu. A ten podepisující bude zodpovědnej za celou akci. A řeknu vám, jsem pěkně naštvaná.

Ve skutečnosti tuhletu akci zajišťuje jen pár jedinců, zbytek členů na to víceméně kašle (disclaimer: chápu, že někteří z určitých závažných důvodů, například místa bydliště, moc toho zorganizovat nemůžou, takže na ty moje výtka neplatí). Nejdříve se dozvím, že se mám zeptat na škole, že pak se to zařídí. Zeptám se. Postupně přibývají další úkoly, mezitím se udělá hlasování, nekolik jedinců se kvůli nim od toho distancuje, tudíž všechno zbyde na mně, která ví o organizaci conů velký hovno, nemůže ani podepsat lejstra a musí vyjednávat s paní, která nemá skoro nikdy příjemnou náladu a odpovídat na otázky ,,Jak si to finančně představujete?´´ apod. A teprve až tehdy, když se to zasekne na mrtvém bodě, někoho napadne hledat jiný možnosti. pár dní před akcí.

Takže pokud chcete Turcon, tak si to běžte vyběhat k nám do školy, já už mám toho plný zuby a na všechno seru. Hauk.
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    nebo mě napadl šílený plán, zřejmě budu o výkendu sama doma, tož by se něco mohlo udělat u mě, můžu obytovat 6 lidí na postelích a ostatní se mohou poskládat na zem, do pokojíku se vleze na zem tak 3 lidi a do obyváku na zem taky někdo snad:-D
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Hele, mám se teda jít zeptat nebo to anulovat? Protože k tomu budu potřebovat někoho daLšího, tak aby se buď nepodepsala smlouva, která se stejně neuskuteční, nebo abych to zbytečně nerušila a nemuseli jsme si dělat Turcon na Hlaváku :-D
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    potřebovala bych vědět jetsli turcon bude nebo ne, kvůli práci, děkuju
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    já zkusím popřemýšlet, jestli by to šlo tady někde, ale nevím o ničem... a jak říká anor, v praze to musí vyřídit pražáci, a konec turkovců to neznamená,teda já se za něj budu považovat stále:-) a navíc si myslím, že railina nabídka je dosti zajímavá a bylo by to fajn:-)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Tak z předběžného výzkumu vyplývá, že DDM 8 není dost flexibilní, takže tam to s velkou pravděpodobností nemá šanci projít.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Chápu to správně, že se má jednat o příští víkend?
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Pokud vím, tak DDMko má nějaký problém, co se přespávání týče. Nicméně se zeptám Lucky, jestli by se skrze ní nemohlo něco protlačit. Mám u ní zrovna službičku. :) Dám sem vědět hned, jak budu vědět více.
    ANOR
    ANOR --- ---
    no jasne, kdo tam zavola/napise?
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    DDMko v Kobylisích by možná mohla být alternativa...ne?
    ANOR
    ANOR --- ---
    Nene, omyl, JEDINY turcon se pořadal v brne, jinak všechny v praze. a tam je taky proto, že by do brna nikdo z pražaku nepřijel.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    RAILA: S tím Brnem je problém v tom, že Anor se nechce už nic samotné organizovat - a upřímně řečeno, já ji docela chápu. Tak jedině, že by se toho zhostil nějaký jiný Brňák. Ten Turcon měl být v Praze, páč většina Turconů se zatím pořádala hlavně v Brně. A nechci malovat čerta na zeď, ale až sleze sníh, tak zase některým jedincům začnou maturity a zkoušková období - už s původním termínem v příštím týdnu to je docela kříž.

SHUNIIK: Co vím já, tak se zatím nevyjádřili. Všechny rozhodovací kompetence nicméně náleží paní ředitelce, která bude k dispozici v pondělí. Když jsem se předtím pokoušela sehnat její stanovisko, byla na školení. Tož tak.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Pokud vim, tak nevyjadřili. Jen je mi lito, když na to koukam, že proste co nezařidim ja, to se nestane. turkovci nefunguji. je vubec třeba nejake valne hromady, kdyz jsme na hromade? :)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    A ona to ta Buďánka odmítla, nebo se jenom stále nevyjádřili?
    RAILA
    RAILA --- ---
    Nevěšte hlavu:) Zkuste se zeptat Sombry, jestli by vám nezkusila sehnat místo v DDm Praha 8 Kobylisy:) Napište jí, jestli by nevěděla co s tím. Nebo mi napište pro kolik asi to bude lidí a na jak dlouho. Otázkou všeho je cena...popravdě..proč by to prostě nemohlo být v Brně? pokud tam má anor lepší možnosti, tak sakra proč by ona neměla zůstat doma a tam v klidu zařizovat a ostatní se seberou a pojedou. Ano, vím, není to nejlevnější, ale co dnes je...je to o prioritách.
    Pokud ani v brně nebude místo, můžu navrhnout ze svého hlediska jedinou variantu. Ted v zimě to nejde...ale až začne být rozumně, tak může být valná hromada u nás v Jindřišské v Krušných horách. Někdo by se vešel k nám, někdo by mohl bydlet v mostě..Je to malá chaloupka, ale zatím se ukázala docela nafukovací:)Jen se musí počkat na teplo, jinak byste tu zmrzli, než nám postaví pec:))TAkže pokud se nelpí na valné hromadě příští víkend, počkáte, až nebudu mít zlomenou nohu a budete ochotni opustit civilizaci, tak se ráda přičiním, aby Turkovci neskončili takhle bídně.
    :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam