Vážení, pokud chcete Turcon, tak ano, ale někdo musí jít podepsat smlouvu. A ten podepisující bude zodpovědnej za celou akci. A řeknu vám, jsem pěkně naštvaná.
Ve skutečnosti tuhletu akci zajišťuje jen pár jedinců, zbytek členů na to víceméně kašle (disclaimer: chápu, že někteří z určitých závažných důvodů, například místa bydliště, moc toho zorganizovat nemůžou, takže na ty moje výtka neplatí). Nejdříve se dozvím, že se mám zeptat na škole, že pak se to zařídí. Zeptám se. Postupně přibývají další úkoly, mezitím se udělá hlasování, nekolik jedinců se kvůli nim od toho distancuje, tudíž všechno zbyde na mně, která ví o organizaci conů velký hovno, nemůže ani podepsat lejstra a musí vyjednávat s paní, která nemá skoro nikdy příjemnou náladu a odpovídat na otázky ,,Jak si to finančně představujete?´´ apod. A teprve až tehdy, když se to zasekne na mrtvém bodě, někoho napadne hledat jiný možnosti. pár dní před akcí.
Takže pokud chcete Turcon, tak si to běžte vyběhat k nám do školy, já už mám toho plný zuby a na všechno seru. Hauk.