MAASHA_PHIRZT: Musím reagovat.
To, co je nutnou podmínkou ke konání akce na Buďánce, jsem říkala už dávno předtím a tak nějak jsem naivně očekávala, že se objeví dobrovolník, kterého nebudu muset prosit na kolenou, aby tam zašel a vyřídil zbytek, pokud mu na tom fakt záleží. Chodila jsem za vedením školy, psala maily, a když jsem řekla, co je potřeba, najednou nastalo ticho po pěšině a po chvíli se někdo ozval se slovy: ,,A co kdybychom si udělali Turcon třeba v potrubí v lese?´´ Víš, jak mi je? Ano, nešlo o nějak extrémně namáhavou činnost, ale jen proto, že nikomu nevonělo si ukrást část svého volného času, aby to dal do kupy, přišla moje námaha vniveč. Prostě mám teďka pocit naprosté zbytečnosti. Já v tuto chvíli právě postrádám jakoukoliv motivaci cokoliv nadále zařizovat, nehledě na to, že ze své pozice už ani nemůžu.
Turkovci jsou schopni zábavy, ale jen tehdy, pokud jim někdo naservíruje podmínky pod nos. A ano, sice jsme měli organizační záležitosti řešit na valné hromadě, ale jak sis představoval, že ta valná hromada vznikne? Ono je jednoduchý si usmyslet, že se teda někde objevím, ale musím taky přijmout fakt, že někdo musí zařídit prostory, program a podobné záležitosti. To spoustě lidem nedochází a domnívají se, jak kdysi Imrik poznamenal, ,,že se to samo udělá´´.