ANOR: Ty už ses prostě rozhodla, že?
Shuniik se pokusil zajistit DDM; Artemis nabídla alternativní prostor; (jestli jsem to dobře pochopil,) Ozzy už teď ví, že v Praze bude, takže by byl ochotný to podepsat.
Uznávám, že třeba já jsem pro Turcon neudělal nic. Za prvé nestíhám (opravdu nemám během dne čas kamkoliv jezdit - a tím fakt nemyslím "radši se budu doma flákat") - ale kdyby Turcon byl, udělal bych si v tu sobotu večer čas i tak; za druhé jsem (mylně?) předpokládal, že když tedy Ivana domlouvá Buďánku, je zbytečné zkoušet zajišťovat něco jiného - nečekal jsem, že místo "Tak je to domluvené, jen je potřeba to podepsat." prohlásí necelý týden předtím "... Takže pokud chcete Turcon, tak si to běžte vyběhat k nám do školy, já už mám toho plný zuby a na všechno seru. Hauk.".
Turkovcům odzvoní, právě až
nebudou schopni zábavy. To pak bude smutné.
Mně se třeba zdá, že se je snažíš ukončit Ty, teď a tady...
Já myslel, že to, jestli Turkovci chtějí něco oficiálně organizovat, mělo být právě jedním z bodů té "valné hromady", kterou jsi teď právě zrušila(?)?
Myslím, že kdyby nic jiného, spousta lidí chtěla udělat něco pro to, aby se to zachovalo - přijet. Nejsi jediná, kdo nebydlí v Praze.