• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ozzy: tak bud tak hodny a zamluv jednu, ja byla jan v jerabovi, tak zamluv dle sveho usudku nejakou ne presprilis drahou ale ne pajzl:) Dekuju mockrat:) Tak to jsem rada, ze na obed nepujdu sama:-D Kdyby se nekdo chtel pridat, jdu pred polednem do UAXu a obchudku wushu centra vymenit vadne zbrane...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: obed zni fajn... cajovnu pak ale asi vynecham,. neb to uz zacina byt docela pozde a ja se budu muset jit pripravit na fantazackej ples... (mozna tam budu aspon na chvilku)
    Jinak zamluvit nejakou cajovnu neni problem, kdyz se domluvite jakou ^_^ Kdyz na Andelu, tak budto Bily jerab, Daruma a nebo Na ceste.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ok, co takhle. SRAZ NA OBED V 1300 U ANDĚLA PŘED VCHODEM DO OBCHODNIHO DOMU ANDĚL, NA ČAJOVNU SRAZ V 1500 TAMTÉŽ. Byl by nekdo tak hodny a rezervoval v nejake cajovne misto?
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Podle toho jaký ten datum nakonec padl a jaká lokalita:-)
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    to jestli budu moct nebo ne bohuzel nezalezi na mne a do patku nebudu vedet. ale prisla bych rada.
    FENIXI
    FENIXI --- ---
    já na turcon příjdu, at už bude v jakékoli formě...
    ANOR
    ANOR --- ---
    Artemis: uprimne jsem uplne ztratila prehled, kolik nas bude...:-O Vubec nemam predtsavu, ale jestli to dopadne jak rika ozzy a bude nas pet a pul, nema ta budanka asi cenu...
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    Takže Buďánka nemám zařizovat Buďánku?

Já mám od čtyř přednášku na Storyconu na Jižním městě (což tedy vážně není v centru). takže záleží kde a v kolik se budeme scházet.
    ELISAN
    ELISAN --- ---
    Ja bych taky šla, ale záleží na tom kdy, mám matiku přípravu na vějšku, tak bych přišla později.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Asi se přidám.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: na obed a odpoledni caj bych prisel ^_^ (aleobavam se, ze jsme zatim celkem tri)
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    to ale neznamená, že mě turkovci nezajímají, stále bych chětla, abychom nějak fungovali, aby sme spolu organizovali cestování-jako jste minule byli na horách, abychon na pragaconu měli svoje přednášky pod hlavičkou Turkovci, abychom na akcích, i když tam třeba bude jeden dva, byli za turkovce. sice vím, že se aktivita s nižuje páč už máme každý "důležitější" povinnosti, a turkovcům nemůžeme věnovat tolik času. Turkovce beru jako skupinu lidí, co mají společné zájmy, zážitky, někdy něco organizovali nebo organizují, ať jsou aktivnější nebo ne, i kdyby turkovci bylo jen jméno, které jsme si interně dali a nikdo už vlastně neví proč, mohl by to být aspoň důvod se někdy vidět, prostě takový slučáky
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    stejně jako kathy jsme už turconem nepočítala, takže nemůžu:-( mám práci do školy.
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: Já bohužel ne. Přestala jsem s Turconem počítat a potřebuju pohnout s bakalářskou prací. Takže je mi líto že vás neuvidím, ale snad se potkáme alespoň na campech. :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: pokud by nevysel normalni turcon tak já bych šel :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ok, dejme tomu, že pujdeme v sobotu odpoledne na par hodin do nejake cajovny, plus kdo bude chtit a hladovi brnaci na obed, KDO BY PRISEL?
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Já jsem za aby turcon byl, sice v ten den dělám docela perný testy a zabiju s nima půlku dne, ale rád bych se aspon na par hodin videl s lidmi, i kdyby jen na vece. :)
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    Tak pozor, nic Anor nevyčítám :) Právě proto, že se na Turkovcích tolik nadřela a zažili jsme s nimi spoustu hezkých věcí mi přijde lepší neřeši tyhle věci s horkou hlavou- Turkovci byly hezká věc a přijde mi že jestli už má být konec, tak si ho zaslouží trochu důstojnější. Proč se máme hádat kvůli případnému konci? Všechno jednou skončí. Jde ale o to, jakou formou.

Tím končím svou účast v debatě, fakt nemám čas ani náladu nechat se z něčeho obviňovat, Railo, protože se mi čím dál víc vybavujue onen starý vtip: Arguing on the internet is like Paralympics. Even if you win, you are still retarded.
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIARLYN: Ted se dostáváme na dost tenký led. Jsme tu jako děti na píšečku. Bohužel. Anor navrhla zkusit řešit neutěšenou situaci Turkovců. A narazila na nezájem...číst někdy nestačí...Myslím, že nikdy nepřebral aktivitu, protože dokud nehoří a dokud se organizátor nerozhodne, že má nereeakcí plný zuby, spoléhá se většina na to, že to ten organizátor NĚJAK zařídí.
    Proč by to Anor neukončila snahu včetně Turkovců, když se takovéhle reakce staly vzelku běžnou součástí její organizace? Nikdo z nás jí nemá právo jí to vyčítat. A už vůbec jí vyčítat, že to bere osobně. Na to má právo ze všech nejvíc, protože taky nejvíc udělala...Turkovci jsou její dítě, pro které se nadřela dost na to, aby sama uznala, že to v klidu řešit nejde. Chtěla, a jak to dopadlo. TAk zrušila klid a řekla Stop.
    Ted navrhuje aspon sraz, takže i když už dávno nad vším mohla zlomit hůl, pořád se snaží. Proto mě poznámky o nebrání si to osobně trochu vytáčí. Jak je možné, že dokud tu Anor a Ivanka v podstatě žebraly o pozornost a trochu pomoci, tak nikdo ani nepíp a ve chvíli, kdy se na to vykašlaly zcela po právu, tak se tu můžeme navzájem zbláznit. A sežrat. TAkže ne, sorry..pořád ještě jsme jako malí haranti na písku. Jen ve špatnou dobu.
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    ANOR: To, že někdo nereaguje průběhu neznamená, že to nečte. Taky jsem měla za to, že tu valnou hromadu jsi navrhla a ORGANIZUJEŠ ty. Proto taky myslím, že nikdo nepřebral aktivitu. Možná by bylo lepší to řešit víc v klidu a nebrat si to tolik osobně, Anor, než věci lámat přes koleno a "ukončovat". Nejsme snad malý děti na písečku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam