• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SSAMIADPsychičtí* upíři*
    vysávání energie, máte s tím zkušenosti, jak se bránit?!
    rozbalit záhlaví
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    BHA: Že nemám čas tu knížku číst, resp. upřednostit před jinou literaturou - není to "to moje".
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    BHA: Někdy se dá říct, že lidé hledají to "samé", jenom každý na jiném místě a taky to každý na jiném místě najde. Někdy se ale na tom samém místě dají najít i jiné věci, které tam jedinec hledá specificky, protože je k tomu neodolatelně přitahován.. když říkám "každému to jeho", znamená to, že jsem, navzdory zkušenostem, optimista.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Každému to jeho

    The Vampire Codex Index
    https://www.sacred-texts.com/goth/vc/index.htm
    EKG
    EKG --- ---
    ZUSKA: Nenech se rozcilit, rozesmutnit, proste dej si bobrika sebeovladani, zadny prudky emoce. No a jestli umis vizualizovat a mas dobry vztahy "nahore", tak pozadej nekonecne svetlo, at od tebe odejme jeji hlad. Kdyz tak muzes zkusit ze svetla "uplacat" vlastni podobu a za ni se schovat, at si mysli, ze si bere od tebe.
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    mám jednu v blízkosti, jak se odpojit a ubranit?
    EKG
    EKG --- ---
    No reknu ti to asi takhle - nediv se, kdyz budes mit v nejblizsich nekolika dnech zvlastni pocity.
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Tak sem vas prisel vysat!
    SAILA
    SAILA --- ---
    samozřejmě záleží kdo, s jakým nastavením masíruje případně se nechá masírovat, ale není to jenom případ masérů:-)
    Taky jsem masérka a některý klient opravdu hodně sosá a jiný míň, tak tomu přizpůsobím i průtok energie, aby se klient nacucal a já byla v pohodě... :-)
    MOREEN
    MOREEN --- ---
    SAILA: Maséra.. Když jsem loni na jaře dělala základní masérskej kurz, trošku jsem se toho bála, protože jsem si nebyla jistá tím, co těm lidem můžu posílat, nebo naopak co můžou dávat oni mě.. No, pravda je, že jsem se po masáži cítila vždycky líp než před ní - to to beru z pozice maséra. :-) válení se na stole bylo taky fajn, ale.. A dokonce jsem se tam potkala s klukem, se kterým jsme se po pěti minutách vzájemných dotyků oba cítili tak špatně, že jsme to ukončili. :-))
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    MOREEN: Reiki?
    SAILA
    SAILA --- ---
    masáže- to jako myslíš upírujícího maséra nebo klienta?
    MOREEN
    MOREEN --- ---
    Hm, jen mě tak napadlo. Dá se jako psychický upír popsat člověk, který energii přímo nebere, ale přesměrovává a při té manipulaci se dobíjí? Konkrétní příklad masáže.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    dravci
    EKG
    EKG --- ---
    Tak a zitra uz bude snad odstehovanej i ten druhej. Legracni, jak se navzajem vystipali z baraku. Teda bylo by to mnohem zabavnejsi, kdybych je pred tim "nemusel" rok krmit. Energii, prachama i jidlem. To posledni mi tolik nevadilo, protoze varim rad a pry dobre a mam stejne ve zvyku varit pro armadu.
    Mit na baraku smazku a nemit na baraku smazku, to uz je sakra rozdil. Natoz dve. Tolik bych poznamenal na polozenou otazku, co kdyz se potkaji dva upiri. Jen si ted budu muset udelat fakt klid a vycistit si system. Doufam, ze jsem v sebeobrane nezabredl moc hluboko. Je fakt, ze lidi se na me uz zacali koukat divne.
    EGEL
    EGEL --- ---
    MAROSH: bože ty si přece mluvka zbytečnej tyjo. :D sry že jsem tak rozjetej ale já už prostě nechci být k lidem slušnej jen kvůli posranému bontonu a podobným kktinám. meleš cipoviny jen proto abys něco do téhle diskuze napsal to je celé.
    MAROSH
    MAROSH --- ---
    kazdy je psychicky upir :-) mimochodom, zamyslite sa na tym co a preco robite :-)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    MIRWEN: ti první to občas i vrátí :)
    MICHALANGELO
    MICHALANGELO --- ---
    PETITLU: to znám. Je to těžký ale dá se s tím žít. Já to řeším tak že si vždy najdu čas se znovu usebrat abych měl z čeho dávat. Je k tomu potřeba mít možnost přerušit kontakt a žít svůj život. Beru to jako nevyhnutelnost. Nedokázal bych se odvrátit přeci jen jde o rodinu.
    PETITLU
    PETITLU --- ---
    vcelku blbý je když máte upíra v rodině a je to někdo ke komu byste měli mít vážně vřelej vztah...babička a mamina už k tomu taky nemá daleko:/
    HEBORIK
    HEBORIK --- ---
    za paty, palce a prostredniky :-) díky: http://librata.sweb.cz/Knihovna/Darecky%20pro%20Melian/Diom%20Fortune%20-%20Psychicka%20sebeobrana/df_01_04.htm

    ... poprvé vydáno 1930, nějaký ten archaismus hravě zvládnete, pravda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam