ja mam problém s tim, že mam kolem sebe člověka- upíra, kterého se bohužel nemohu jen tak zbavit...je to kamarad meho přítele...muj přítel bohužel je asi více onrněn, ale ja jsem z toho člověka- upíra pokaždé uplně hotová, je mi zle od žaludku, když s ním konzumuju alkohol, je mi stokrát huř než když to přeženu s někym jinym, často mi je do breku, až hysterického...ten člověk je problemovy už od dětství a pořád se to s ním táhne..je arogantní, lituje se a pokud mu hned někdo nepomuže citově vydírá tak, že nakonec ještě máte pocit viny vy sami...pořád o něco žádá, s ničím neni spokojen, nic mu nevychází, každý za něj musí vše žehlit...mužete mi prosím poradit, jak se tomu mam ubránit? dřív byl tento člověk i muj kamarad, dá se s ním dobře mluvit, ale hlavně když nejste vy v dobré naladě, to se s ním skvěle napojíte, jelikož on v té negativní naladě je pořád...bohužel přítel ho pořád omlouva, ale taky má díky němu problémy, ale nechci mu do toho mluvit..mají spolu určité závazky a povinnosti a nemužu jim do toho nmluvit...a ja jsem bohužel nucena s tímto upírem byt v kontaktu taky, z čehož už poslední dobou mívam strach a netěším se na jakoukoli komunikaci s ním, naopak, je mi zle..