• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    WILDENBURY_SQ: no, mam textury sice na minimu, ale zkousel jsem si hrat s ruznymi konfiguracemi a nic. nechal jsem i steam zkontrolovat integritu souboru a nic.
    osobne myslim, ze to bude v graficky karte, nekteri lide na internetu maji podobny problem, kdy maji cerny treba takovy ty kameny sloupy v dahl headlands. jako mne se zobrazuje fakt vsechno az na asi jednu blbou texturu zeme, tipuju, ze to bude nejakej pisek nebo blato, jinak asi 90% textur zeme vidim.
    zkusim updatovat drivery ale pokud se nic nezlepsi, tak za to muze nejakej ghost in the machine :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    VOJTIDLO: Nemas nejak extremne ošizený detaily, ze to proste neco nevykresluje?

    .. Nepamatuju si graphic options BL, ale dobrej napad je si jit na chvili zahrat :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Ahoj,
    ted na steamu byly Borderlands za 10 euro, tak jsem si je poridil. Pocitac nemam nejnovejsi, ale hraju to plynule v 640x480 a vypada to lip, nez jsem cekal. Kazdopadne mam nejakej problem, nejaky textury na zemi se mi nevykresluji, resp. jsou cerne. Uplne mi to nervy nedrasa, ale kdybyste vedeli, jak se to da opravit, rad bych se to dozvedel :)
    Dal jsem se chtel zeptat, jestli tady je nekdo, kdo hraje stale prvni playthrough a jestli by nechtel hrat se mnou. Nick v BL mam Stafraenn
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ho-ho-ho

    Tak na 2nd WT uz mam hotovy Angelic ruins a Gully, jeste tu pekelnou Burbii a bude to :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    WILDENBURY_SQ: Když ráno vstávám do práce, tak holt mi nezbývá něco jiného. Každopádně mám volbu jestli jít o 15 minut dřív/později. U BL tahle volba chybí :(

    DR_K: Taky jsem se dlouho plácal s pistolkou, nicméně podle aktuální zbraňové skladby mám prostě jako efektivnější útočnou pušku a brokovnici. Brokovnice mi mnohokrát zachránila krk, když si na mně doběhly nějaké potvory. Občas zkusím i pistoli, ale zatím stále není lepší než aktuální útočná puška. Jinak body cpu do ptáka, už jsem blízko toho, až bude dělat multi-útoky :)
    DR_K
    DR_K --- ---
    a rychlejsi! jsem zapomnel dodat, protoze s obtiznosti problemy nemas ;]
    DR_K
    DR_K --- ---
    BIGES: a mimochodem, utocnou pusku a brokovnici bych zahodil, pro mordecaie stoji za to pouze sniperky a pistole/revolvery. respektive velmi dlouho jsem hral se sniperkou a cpal body do ptaka a bylo to tak tak. pak jsem nasel jednu super pistoli s fire damage, regeneraci streliva a stale jeste dobrym zoomem, resetoval jsem body a nacpal vsechno do pistolmena a hra byla najednou znatelne jednodussi ;]
    DR_K
    DR_K --- ---
    BIGES: bohuzel nejde. save pointu je vskutku pomalu, tady je az u vytahu na druhe strane mapy. chce to udelat si cas. anebo jako rika prasek zkusit probehnout - je to ale dost riskantni, protoze nepratele te nejakou dobu pronasleduji, takze malokdy najdes misto, kde bys jednem dostatecne utekl a jeste te neobtezovali novi ;]

    http://borderlands.wikia.com/wiki/Sledge:_Battle_For_The_Badlands
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGES: Fakt dokazes dobrou pařbu po hodine opustit jen diky save/load? :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ale tak to zase bez obav, her s klasickým save-load systémem je dostatek. A jsou i hratelné, zvláště po aplikaci třetí záplaty v řadě :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGES: Hele to na to asi kasli, ukolu dyl jak na hodinu je tam vic :/

    Ja kdyz ted nemam cas, tak radsi nic nehraju, to si radeji pockam az bude cas, pak me chytne spravna nalada a zaparim par dni takrka v kuse :) Respektive, idealni je machinarium, pokud hledas oddechovku po praci. To jsem si pri zkouskovem dal, za odmenu po nejakem uspechu, jinak jsem od brezna nic nehral, faaakt nekecam :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    WILDENBURY_SQ: Já neříkám, že je to obtížné, já jen říkám, že je to časově náročné, já prostě tolik času v kuse nemám. Dneska se vrátím z práce domu, mohl bych tomu dát tak hodinu. To je OK pro hru, která se dá normálně načíst a uložit, jinak KO.
    Všechny ostatní úkolu mám vyřešení.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    mozna kecam, ale lvl 20 by mel byt optimalni .. To vidis v infu, zda-li na ukol mas ci nemas.

    Jo a ad zombici, zkuste si to na 2nd walk, ja se malem posral vzteky, hlavne z tech poblijónů (defiler?). To bylo peklo, klavesnice dostala, chudinka. Fakt tezky mi to prislo.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGES: ? To je zacatek hry, to by melo byt fakt snadne, pokud nejsi na levelu 7 .. Taky mi to trvalo asi hodinku, na lvl snad 15 nebo tak neco.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PRAASHEK: Jj, jednu jsem dal, ale ted taky nehraju (zkouskovy). je to fakt tezky. Teda jako na 2nd walk samozrejme, na prvni jsem dal vsechny areny vpoho.

    .. Nevim, jestli se k BL jeste vratim, casu je min a min.
    BIGES
    BIGES --- ---
    Level mám 20 (nebo 21?), postava lovec, hlavní zbraň ostřelovací puška, sekundární útočná puška a brokovnice. Palebná síla dostatečná, o tom žádná, jen je nutné to vystřílet :) Každopádně nějaký ukládací mezibod by mi vyhovoval. Popřípadě kdyby se mi alespoň ti kokoti nemnožili, když tam stojí. Stojím, koukám, najednou vyleze ze závěsů mentálové.
    Navíc nejde o to, jestli dělám něco špatně nebo ne, podle mně je tohle věc, která by měla jít někde změnit - "respawn time" nebo více ukládání (třeba zamezení ukládání v režimu "ironman"). Ale vidím, že nevíte, jestli to jde někde hacknout :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jakou máš postavu a hlavní zbraň?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIGES: jak píše otava. případně jdi plnit jiné mise a jdi tam až na vyšším levelu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nevim,. to asi delas neco spatne - ja to mel tak za hodku vystrileny uplne v pohode. Jaky zbrane pouzivas ? Za jaky hrajes chrakter ?
    BIGES
    BIGES --- ---
    PRAASHEK: Je to mise Sledge: Battle For The Badlands, tedy ta, kdy máš zabít Sledge. Rád postupuju opatrně a pokud možno, oblast vyčistím. Navíc Borderlands není zrovna hra nabízející alternativní přístupy, tajné průchody a plížení, jakkoli by to bylo hezké. Proběhnu a hnedle mám hordu kokotů za zády :-/
    Možná nějaký teleportační cheat by pomohl. Každopádně jsem našel další nespokojené příspěvky v mém duchu, řešení žádné :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam