• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    KALTY: Pokud nehraješ Ulimate Vault Hunter Mode (tedy celou hru potřetí s tou samou postavou), tak modrý odměny neodkládej. DLC questy mají na wiki nějaký min-max lvly a často se škálují s tvým, pokud seš v tom rozmezí. Opět na první playthrough nemá smysl moc řešit/nechávat na později. Tiny Tina Dragon Keep bych nechal až po příběhu, protože je to chronologicky až po tom a vyspoiloval by sis věci.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak jsem se zkoušel portnout do míst do kterých jsem mohl ve Fast travelu. A objevil se mi vždy nějaké videjko + quest. Asi DLC co? Má cenu to na tom 15 a v některých případech 30lvlu dělat? Nebo něco je lepší vynechat a dělat později?
    A někde jsem četl něco o odkládání questů s modrou odměnou za quest. Že se pro to chodí až později. Platí to pořád, nebo si s tím nemám dělat hlavu?

    Já že jsem o tom chtěl hodně načíst (celkově o BL), ale řekl jsem si, že si to chci užít a prozkoumávat sám. Ale zase se nechci úplně spálit :D
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    KALTY: Toxic Cloud je neskutečně silný. V kombinaci se slagovacím Phaselockem z Mayi dělá neskutečnou mašinu na zabíjení ačlověk často v multiplayeru potká tým složený jenom ze Sirén, případn s jednou Anarchy Mechromancerkou.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak jsem level 11 s Mayou. Jako baví mě to. Akorát je to teda náročný. Těch druhů zbrání je milion a některé, které vypadají ne moc dobře, se mění v neskutečné bomby. Chce to vyzkoušet každou zbraň. Třeba na začátku (asi nějaké DLC) jsem měl granát co se scaluje s lvlem a dává velký radius. Vyměnil jsem to pak za granát z kterého lítá dalších 8. Takhle jsem schopen vymlátit celkem luxusní kvanta :)
    Akorát pořád nevím, jakou cestou se vydám. Mám jeden bod v tom healování po killu ve phaselocku. Pak jedu pravou větem pro cloud a uvidím jak se mi to bude líbit, když tak zresetuju a dám motion
    DR_K
    DR_K --- ---
    taky souhlasim s Mayou, od nuly az po op8 me porad bavi nejvic :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja hral v coopu s kamosema Mayu a ress byl hodne pouzivanej, protoze porad nekdo lezel, takze to bylo super. celkove jsem ji mel stavenou jako healerku/support a citil jsem se uzitecne. + ta bublina byla dobrej crowd control. fakt me bavila
    KALTY
    KALTY --- ---
    SADAKO: No asi jsem rozhodnutý pro první run s Mayou. Dnes začnu s kámošema ve třech gauč coop, tak si asi první dojdu pro Res a potom pro ten Cloud kill. Prý je to dobrý talent. Uvidím jak to pojedu ještě.
    Jinak spíš se toho snipování bojím na ovladači
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KALTY: Snipovat se dá s kýmkoli. Zer0 je na to přímo stavěný, v těsném závěsu je Maya (nemá přímo sniper tree, ale je dost na dálku), ale já jsem byla schopná se bezproblémově prosnipovat na nějaký lvl 30 (než měl Release the Beast a začala jsem si tedy víc všímat jeho skillu)i s Kriegem, který je primárně meele tank.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KALTY: Jako ostatní mají svým způsobem pravdu, až na to, že Zero je nejlepší. A z výrobců zbraní rozhodně Jakobs, mají nejlepší dmg, případně Vladof, kvalitní zbraně se kterýma se dobře střílí.

    Ale měl jsem vždycky v ruce myš, tak těžko do toho kecat.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak já se toho snipování právě bojím, jelikož ovladač ještě není úplně můj kámoš.
    Hraju na něm přeci jen nějakou chvíli, ale stejně ...
    MINON
    MINON --- ---
    KALTY: taky jsem sniperovy, a jak v BL1, tak i ve dvojce jsem hru za snipera v pohode dohral. Nemohu rict, ze bych s nim narazil na nejaky zasadnejsi problem. Co neheadshotnes, to pokuchas macetou. Kdyz to nedavas ani tak, zapnes neviditelnost a preskupis se do lepsiho palebneho uhlu. :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    IMPROVIZACE: anarchy mechromancer:p "netrefim nic a zabiju všechno":)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dík. Asi začnu tou Mayou. Zkusím ji o víkendu v tom co-opu a uvidím.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    KALTY: podle toho co pisou tam handsome edition obsahuje proste vsechno... takze postavy budou vsechny..
    ve dvojce je urcite nejlepsi postava pro solo play zacatecnika salvador
    "trojku" sem jeste nehral
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    KATHIA: jinak teda jak ve dvojce, tak v jedničce nedám dopustit na Maliwanky, ale to jsme někde jinde :D
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    KALTY: osobně jak v jedničce, tak ve dvojce jsem hrála sireny. ty postavy mi prostě vyhovujou. sniperky mam nejradši a zkoušela jsem i zera, ale neseděl mi. možná bych si být tebou prostě prošla ten začátek za každou postavičku a vybrala si. 100 lidí, 100 chutí :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    hoj. Tak kupuju Borderlands The Handsome Edition na PS4. Mám tři ovladače a o víkendu chci dát pořádný fight s kámošema u flašky vodky. Do budoucna bych si to ale prošel doma sám pěkně od začátku. Hrál jsem jen BL1 na PC před mnoha lety a nedohrál.
    Nějaké tipy do začátků? Mám rád stealth přístup a sniperku ve většině her, ale četl jsem, že Zero není úplně easy.
    Přemýšlel jsem i nad Mayou. Kolik je vlastně těch postav v Handsome edition?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TYRAEL: ajo, tak ja si to zahraju :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    WOODMAKER: Doporučuju Tales of Borderlands koupit, nebo zkouknout někoho kdo to hraje, abys věděl proč ve trojce budou chybět nějaký postavy a kde se vzal Atlas Corp, když ve BL2 nebyl/resp. koupil ho Handsome Jack, aby se měl čím chlubit. Je možný, že v BL3 o tom někdo mluvit bude, ale nespoléhal bych na to, plus ten příběh je supr ;)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TYRAEL: jako abych se rozhodl, jestli si to koupit, nebo ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam