• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No takze jase zejtra pokusim zalozit klan
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a jsem taky v prvním světě :) takže zakládejte :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    UŽ MI TO JEDE :) udělala jsem lvl 12 a musim jít chrnět, dělala jsem pořád Questy :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Noo VT servr nemame tak smej jen 4 zatim ze.. a nakonec by z Raevy a folcwine vylezli fousaty motorkari :)) Jinac momentalne sem u souseda a uz muto stahuju .. takze zitra bytu mel byl.. registrace cca 3 minuty a hned dostal mejlika taham to prez torenty 800kb/s takze pohoda.. Jinak teda budem na tom prvnim servru ? odpoledne sem teda skoncil na tom defenderovi a zistil sem ze na 23 levelu uz je to masakr a dsostavaj me moby i cosou jen 22 to chce partu.. a dungy sou este drsnejsi :((
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: jako skala neznam bolest ! :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: určo VT je fajn ale já nejdřív musim nějak zprovoznit pc aby mi ta hra šla :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ste nekde na VT nebo tak nak treba na pokec kdyz to budete hrat ze bych se zapl ?

muzu poskytnout pripadne VT kde hraju jedno L2 HR ... posta
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmmm tak sem zkousel toho paladina a ne e :) zustanu zdase utoho defendera a poridim mu asi poradnej obourucak :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ten tvuj mag je lol skousel sem ho a na 8 lvl vzdal to vsechno mlati tou hulcickou :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jo jinak jsem si zalozila rogue
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No zdase zeje servr down :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak tahle hra se nejede na stat build ale skill build dyztak mrkni sem http://requiem-wiki.org/wiki/Builds
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: oki, no ja zase mizim, budu az vecer :) (jestli vubec, lupus si poridil blood bowl a rozehral ligu, par dni jsem se nedostala k pocitaci vubec :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ja tet dorazil z nemocnice takze dam obed a pak se naty magy kouknu ale to comas ty je ranged utoci prokletim a tak takze bys nepotrebovala nic na str spis tu int abysmela hodne many..
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    a kde se da enchantit? u toho blacksmitha? nejak jsem to nenasla
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo no na enchanteni potrebujes tyhle zelene xeony a jeste jine do brneni.. :) vecinou jeto unich i napsane do ceho jsou a co presne pridavaji :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: jo jo , mas pravdu, nejaky kovar mi to udelal z nejakyho soc armoru, kdyz jsem ho chtela jit "na radu newbie guida" enchantit a misto toho mi diskardil veci :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm jakej equip natebe netusim musel bych si tu kouzelnici udelat a zistit jak valci ale na ofik webu toje popsane mmt :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    jinak tam mam milion a pul bordelu, protoze nevim co je k cemu dobry :) takze az na to prijdu, nejak to vyhazim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ty hvezdicky se daj vyrabet z itemu co nasboras mece brneni a tak daj se rozebrat na hvezdicky teda driv sli :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam