• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: XD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: mno rekl bych ti neco velmi vulgarniho ale nemam nato cas..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: nj když rate 7 je na můj čas málo ;) už mam čas akorád na high rate :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://www.darkdragon.cz

Je to vcelku new servr jede od Rijna.. je tu rate 7 takze zadnej HR jetu zatim kolem 300 set lidi ale kazdym dnem pribejvaj.. gm se snazi kazdou chvili nejaky event servr ma i pribeh a snim spojeny dlouhodoby event. Ja si tet akorad dodelavam 3 prestup SD .. delam to podruhe v zivote a poprve sem si ho udelal celi sam vcetne zabiti 100 generalu :)) podotykam bez buffpetu.. ale jinak tu kazdy jede minimalne 3 okna..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: no víc jak tisíc určitě ale těžko říct :) hodně, jsem na tom high rate a líbí se mi tam :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    na tom darkdragonu? kolik tam hraje lidi, nikde jsem to nenasla. vubec maji takove divne stranky :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://www.darkdragon.cz/Novinky/1-Aktualne/ hehe o titanech sem neco slysel kdyz sem byl u zlaticek na bugosu..
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    potiz se mnou je ta, ze me to jednou za cas prestane bavit, krome titanu a chaosu, byly vsechny klany na ktery jsem narazila takovy ... no zkratka si od nich clovek potrebuje odpocinout.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mno teď jdu zkusit jakejsi high rate :) http://l2blackbird.com/ :) to mě zas bude bavit tak dva dny :D ale jestli víš o nějakym dobrym českym serveru tak nejmíň rate 10 tak se rádap řidam, asi zůstanu prostě věrná L2 :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    FOLCWINE: ee mam to od grape to je jedna firma tu u nás :) ale už mi to jede, měnili nějaké vybavení tak mi teď volal týpek a něco mi říkal a já dělala vše podle toho co mi říkal a už to jede :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: ona je tam dost velka zakladna slovaku, cechu a zbytek polaci (coz neni tak strasny, kdyz si je naposlouchas, uz jim i na tom vt rozumim), pak neco bulhari, madari a takovy divny existence no :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    .ro heh pod radeji na ceskej :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: no ja jsem na www.lineage.ro tusim?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tyvelol upc :))) holky ste stale na tom requiem ? necetese prijit podivat zamnou na ten dakdragon ? Gracie final.. a bude prej i epilog :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    RAEVA: nemas ty upc? protoze jestli jo, jeden muj znamy tam pracuje a druhy znamy se rozciloval, ze mu nejde net a uz vubec to nespusti l2 :D a bylo to tim, ze upc ma nejakej vyteplenej ochranej mechanismus proti virum a laicky receno, mas vira v kompu, odriznem vam net, aby se nesiril dal po siti a neposkozoval dalsi zakazniky :D brrr jeste ze nemam upc
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hele já to mam jasný :D mě doma nejde net :/ nevim proč :/ ale doufam že ho brzo spraví vrrr
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    a ten Dark Dragon ?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: na ofik nemam cas uz :/ taky jsem hrala 1x rate, pamatuju casy, kdy jsem videla dve spska jak jeli v parte aby usetrili za shoty :D a podobny veci ... neni cas, nestihala bych :/
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam