• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: normálně ti to došlo na meil jo?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: na teru registrace bez problemu ...

btw co takhle se rozjet na AIKA az skonci ta openbeta co se teda aspon pro me tvari jako na cisto nahozenej servr ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: nj já chtěla zkusit teru ten tales se mi nelíbí graficky když jsem na to koukala
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jeste.. jeto skillbuild taskze pvp tam bude asi zajimave.. zatim sem videl jen duely a pk sem nepotkal teda litam na zakladni mape zatim a ani netusim jak je world vlastne velkej. v dalsi vesnicce sem obevil obchodnika s jezditkama a uz na 25 levelu ma clovek vyber asi z 5 jezditek :))) a nektera sou HODNE draha.. vehre je cudlik kdeti vyskoci tabulka nejbohatsich hracu.. ten prvni ma titul Bill Gejts :)) a ta postava mela v poledne neco prez 100 goldu :)) sou tam jezditka i za 400 heh.. ja mam 1 gold a 20 stribrnaku.. nechapu kde ty lidi berou prachy..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jinak uz mam kouzelnici 16 lvl :) hodne se vyplati sbirat itemy a plnit Q.. v obchode si muzete nakoupit zlate batuzky na zvetseni inventare.. na 20 lvl budu mit dalsi prestup na maga a zdase ze na 40 udelam prestup na summonera :) Uz tu vidam lidi 25+ aaa jezdej na takovich zlatych dracich parada.. teda napadali mi krasne zbrane special pro 20lvl ale secko pro wary :((( a nepadaj mi enchantovaci sutriky :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omlouvam se asi sem ho sem nehodil :(

http://tof.igg.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tera neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tales of Fantasy hodim ti znova link
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak ohledně Tery dam vždycky u logovačky join tam vyplnim všechny ty trapný údaje a když dam ok napíše mi to že mi bylo něco posláno na uvedený email a na ten mi prostě nic nepřijde :( tak nevim kde je sakra chyba a ani nevim kde na těch stránkách stáhnu tu hru, asi sem fakt lama ale tohle mi dělá fakt problém
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    pěkně přejmenováno :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno jasem si udelal znova clerica a jedu uz pomaleji.. nejak mne ten starsi na 42 lvl prestal bavit.. tak mam new na 27 a ucim se ted kovat a vubec tak skousim craftit.. ale novinka priblizeni k oficu takze ted z mobu pada veskrze velky hovno i s 50% sanci zeti mob nedropne nic.. kolem mes kempuji nudici se 50lvl enemy tak nak nato seru zhruba skousim ted ten tales of fantasy mam tam kouzelnici 15 a chci ji casem dostat na summonera jinak uz od 5 lvl tam dostanes konika :) jako uzsem tam videl i petadvacitky co jezdili na takovejch moc hezkejch draccich :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    btw co ten blaznovej aion hrajete ho nekdo ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno meto slo tezce ale slo to.. toje divne :(

MALY_BOBIK: Jasne Bobku prima napad nekde mam hezky obrazek z Karosu :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: bude nekde mezi klavesnici a zidli me to de v pohode
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no já jí normálně vyplnila a klasicky mi nic nepřišlo na meil...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: :) to by slo :) a do galerky si budem hazt fotky kde sme stali u nakeho pekneho kopce, stromu a tak proste klasika fotky z vejletu po MMO svete :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta registrace je tam dosti vesela.. jmeno tam vyplnis klikem praveho tlacitka a vlozit :) zbytek uz jde myslim normalne :) Zoufalci nejsme jen stale hledame tak jato premenuju na MMO-turisti ? :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ah tak asi ne pro změnu mi zas nějak nejde registrace :/
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ale tahle hra vypadá fakt luxusně asi si ji stahnu :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    si myslim že sme fakt zoufalci :D né a né nikdy zakotvit :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Vcera sem kuli tomu vstaval uz v 5 jelo to od 4 :)) jako hodne hodne lidi ale vecina noobiku.. A i ja jko pravi noobik sem prvni co udelal vybehl ven a hned prvniho moba sem zmlatil pesti.. teda wrestlingem sem si vymlatil 5 level :) Pak me napadlo vratit se do mesta a radeji zacit delat Questy.. Tak sem si odpoledne radeji udelal new class hihi takoviho uplne mrnaviho prcka.. taqda asi znej udelam na 20 lvl rogue a casem assassina.. nebo nevim jako jeste to testuju ale jako dava se tam duraz asi na ty monty.. bude fajn jezdit casem treba na tygrovi :))) ikdyz nechapu assassin na montovi se pokousi o backstab lol.. asik sem si mel na 10 lvl vybrat spis kouzelnika :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: vypada to zajimave zajimve classy i rasy ... hod sem prubezne nake info :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam