• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN:
    Q: When will the beta test begin?
    A: Beta testing for TERA is planned for sometime later this year. Be sure to sign up for our monthly newsletter for the latest updates and news regarding testing!

Q: When will TERA be released in North America?
    A: Will TERA be launched globally?TERA is scheduled for release this coming Winter. The game will be available in multiple languages and localized to specific regions. Please continue to visit our site for further updates.

ve skratce nak tenhle rok ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ToF ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://www.tera-online.com/ Anglicky umim velmi sporadicky a l2 si vystacim s GF a See you in hell takbyste mohli vycmuchat kdyto budem moct hrat :))) http://www.tera-online.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Na Teru se zaregistrujes vpohode ale toje tak vsechno tu hru si zatim tezko zahrajes :( ToF semi teda zda odost lepsi nez Aika :(
    A newbo chci orka ! :)) http://www.eurogamer.net/videos/first-project-e-st-trailer
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: jo seznam tohle dela ja mam mejla na yahoo a v pohode
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    občas s těma registracema mam problém... nemůže to být tím že mam email na seznamu? neni to nějak poruchové nebo tak něco?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: normálně ti to došlo na meil jo?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: na teru registrace bez problemu ...

btw co takhle se rozjet na AIKA az skonci ta openbeta co se teda aspon pro me tvari jako na cisto nahozenej servr ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: nj já chtěla zkusit teru ten tales se mi nelíbí graficky když jsem na to koukala
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jeste.. jeto skillbuild taskze pvp tam bude asi zajimave.. zatim sem videl jen duely a pk sem nepotkal teda litam na zakladni mape zatim a ani netusim jak je world vlastne velkej. v dalsi vesnicce sem obevil obchodnika s jezditkama a uz na 25 levelu ma clovek vyber asi z 5 jezditek :))) a nektera sou HODNE draha.. vehre je cudlik kdeti vyskoci tabulka nejbohatsich hracu.. ten prvni ma titul Bill Gejts :)) a ta postava mela v poledne neco prez 100 goldu :)) sou tam jezditka i za 400 heh.. ja mam 1 gold a 20 stribrnaku.. nechapu kde ty lidi berou prachy..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jinak uz mam kouzelnici 16 lvl :) hodne se vyplati sbirat itemy a plnit Q.. v obchode si muzete nakoupit zlate batuzky na zvetseni inventare.. na 20 lvl budu mit dalsi prestup na maga a zdase ze na 40 udelam prestup na summonera :) Uz tu vidam lidi 25+ aaa jezdej na takovich zlatych dracich parada.. teda napadali mi krasne zbrane special pro 20lvl ale secko pro wary :((( a nepadaj mi enchantovaci sutriky :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omlouvam se asi sem ho sem nehodil :(

http://tof.igg.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tera neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tales of Fantasy hodim ti znova link
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak ohledně Tery dam vždycky u logovačky join tam vyplnim všechny ty trapný údaje a když dam ok napíše mi to že mi bylo něco posláno na uvedený email a na ten mi prostě nic nepřijde :( tak nevim kde je sakra chyba a ani nevim kde na těch stránkách stáhnu tu hru, asi sem fakt lama ale tohle mi dělá fakt problém
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    pěkně přejmenováno :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno jasem si udelal znova clerica a jedu uz pomaleji.. nejak mne ten starsi na 42 lvl prestal bavit.. tak mam new na 27 a ucim se ted kovat a vubec tak skousim craftit.. ale novinka priblizeni k oficu takze ted z mobu pada veskrze velky hovno i s 50% sanci zeti mob nedropne nic.. kolem mes kempuji nudici se 50lvl enemy tak nak nato seru zhruba skousim ted ten tales of fantasy mam tam kouzelnici 15 a chci ji casem dostat na summonera jinak uz od 5 lvl tam dostanes konika :) jako uzsem tam videl i petadvacitky co jezdili na takovejch moc hezkejch draccich :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    btw co ten blaznovej aion hrajete ho nekdo ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno meto slo tezce ale slo to.. toje divne :(

MALY_BOBIK: Jasne Bobku prima napad nekde mam hezky obrazek z Karosu :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: bude nekde mezi klavesnici a zidli me to de v pohode
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no já jí normálně vyplnila a klasicky mi nic nepřišlo na meil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam