• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tady to mas kote :) http://boi.perfectworld.com/
    Hrajes PW takze ti acc funguje i na tuhle hru jen to stahni a jedem :) Sem vecinou na realmu 1 nick Vrinn
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    můžete hodit odkaz na ty imortals?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hlavne ze dotech immortals sime uvrtal ty :))) nic pohoda uzsem tu nasel i naky cechy :) jo lvl 50 uz mam paradniho zelenyho dracka :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hraju L2 nebo obcasne Aiku + neco noveho naco narazim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jo presne takle sem psal po prvnich chvilich vte hre :(
    Ale chce tomu dat cas az si ochocis prvniho peta.. az ho budes ucit skilly a vymejslet stat build na svoji postavicku a na peta.. az budes plnit opravdu obrovske kvantum Q byls vubec aspon vtom prvnim meste ? Ta hra ma netusene moznosti , ktere stale obevuji.. skoda ze na zajimave eventy a Q musim mit partu coz je tu dost obtizne bose zle domluvim..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: smazano zruseno vubec me to nenatchlo .... jen me stve ze neni skym hrat tu Aiku :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AAaaaa :)) Tak ten battle of the immortals bude velmi hnusna zalezitost zavislosti :))
    Hlavne dyz mate lvl 41 a koupite si za veskere uspory peta zeleneho dracka kereho muzete vysumonit az na 50 lvl :) ale podarilo se mi neska tamnout uplne uzasnou meduzu :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Postupne menim nazor naten Immortals :)) kua toe slozity hra puvodne sem si myslel zejeto jen dalsi item mail diablovka ale jetu spousta zajimavich veci :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Muze nekdo zistit kdy to uz spusti ? :)) http://www.tera-online.com/about_tera/classes/sorcerer.php
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AAAAAAAA vypnuli mi closed betu PT2 odpatku vecera je open jako verim zeto i wiply achjo :)) Jo logl sem PW lol prazdnej acc nechapu..

jo uz ci taky zkusiit http://www.riftgame.com/en/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: Ted nevim naco to byo :)) kdyz sem byl vpoledne doma zjistil sem jak se enchantuje jupiooo :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: a hral jsi jednicku? me se to libilo podle obrazku ze hry, co jsem videla. rikala jsem si tak jako "jo mozna jednou, az bude cas" ale nezkousela jsem. kdyz rikas, ze to nema cenu, asi ani zkouset nebudu :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ted sem nak nemel cas mo na nayx jinak ziju :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo Bobik rikal ze ceka na Immortal wariors ? Mi poslali hlasku ze uz to bezi tak se lognu.. fain zase dykare.. prvni dung :) uzsem si i ochocil peta :)) a prvni shit.. nejde hejbat s kamerou tak jakbysem chtel :((( tak dung.. a druhej shit.. agro moby nabhnou skrz zed a sem hned death.. grafika vcelku ujde...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Buhehe taaak sem si chtel vyzkouset Assassin Creed 2 jestli ma cenu tu hru kupovat.. a zjistuji ze NEMA :)) Super protipiratska ochrana a jestliseto ujme tak lidicky co hrajou offlajnovky muzou jit do prdele :) Nejsem warezak hry , ktere si to zaslouzi mam v originale ale zjistuji ze AC2 si to nezaslouzi.. Jinak PT2 uz 31 lvl.. na 30 lvl je velmi lolkovi prestup.. zabijes 12 mobu a je hotovo :)) Musim si znova obnovit spojeni na svuj web abysem sem mohl dat nake fotky.. hhh utratil sem vcera pul mega sa fisty +4 :) sem se tesil jak hezky budou svitit a vono hovno .. +4 a skoro to neni znat zajimalo by me kolik to maj lidi cotam stim behaj a skoro jim ztoho litaj blesky.. sem tam hledal i v helpu jakzeseto tam enchantuje a prd.. stale jsem nato jeste neprisel.. :(((
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    ne ne, spíš poslední týden jsem měla hodně rozlítaný a ne, že bych se k počítači nedostala, jako spíš, že jsem ho zapla, přečetla maily/nyx, udělala co bylo třeba a vypnout :/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Neumreli ste ? :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cas na report :)
    http://pt2.gamerkraft.com
    Je stejna jako ednicka jeto spis datadisk k jednicce :)) Novinky.. nova rasa mapa povolani..
    Chvili mi trvalo se vtom new meste zorientovat ale postavicka diky Q vesele leveluje na 10 lvl si splnite Q a kdyz mate 100 famepointu ste poviseni :) coz by melo byt este na 30 a 50 lvl.. myslel sem si zeten Q ma kouzwlnice buglej tak sem si esteudelal dykarku.. je fain ze muze mit fisty nebo dualdager :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aaa este 5 minutek ale mam desive dilma jestli dykare nebo toho nekromancera :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aaaa zahodinku to tu jeee jase tak tesiim :) PT1 byla fain jezdilo setam i na konikach ale neslo znich bojovat :( sem moc zvedavej na zmeny ve 2jce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam