• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Na Aiku je expert Bobik.. Ja ted hraju ty Immortals :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jaká je ta aika - já hral warhamer online a hodně mě to bavilo - hlavně rvr teda - a tohle je prej free to play což by bylo super.

Zatím zkouším Cabal online - je to sice staré ale překvapivě hodně zábavné a je tam prej hodně dobrej PvP - bohužel ale až od lvl 50 a to trvá docela dlouho se tam dostat... grrr...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: prislo mi to mejlem asi omrknu :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no me o bud tak nechytlo nebo na to mam proste malo casu...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm tak me mrdne udelal sem si ze suproviho draka silneho lvl 46 naprostou sracku s plne jinejma statama.. ma lvl 1 ... me mrdne :(((((((((((((((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://kingdomheroes.aeriagames.com/download
    A ne raci to necham bejt ted semi moc libi ty immortals :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: kdyby ti nahodou neslo BoI tak dej optimize _))) = download new upgrade :) jato neska po restartu marne hledal pul hodiny..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hehe tj.. a kdyz vidim tohle tak auuuuuuuuu :))) dobrej set :) http://i41.tinypic.com/5ygcc5.png teda sem jen 56 ale doufam zue budu do konce tejdne 60 teda je achiles set i pro 45 ale ztoho sem sehnal tak maximalne stit :( potrebuju este parkrat dojit do jailu abych si aspon sehnal coiny na set z obchodu pro lvl 60..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    uf tak hodně do toho ještě nevidim :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Jo taaakle :) kdybys nemela penize na lecici vecicky a doplnovani many v meste je NPC Free food a ten ti denne neco da zadarmo :) Koukej brzo udelat lvl 35 mam protebe pekneho naskillovaneho peta.. za equip se vecinou nevyplati utracet penize na trhu vecinu dostanes z Q.. Q se vyplati plnit i s dablem se grinduje dost tezko na solo. Uf ted sem delal denni event pro partu 3 lidi lol byli sme dva a ten druhej skoro okamzite zdrhnul tak sem to daval s drackem sam a probili sme se az k finalnimu bosovi.. toho uz sem nedal :( daval mi za 500 normal a ikdyz sem tank s 14k HP tosem neuhealoval :( Ale zistilsem ze budeme spolu chodit jeden prima event sou znej takove coiny a zane si koupis cele setove brneni :) tech měn jetu mrte dostavas treba Salary za to jak dlouho si pripojena treba..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak mam nick Sasazu a jsem ta s tema dvema sekerama
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: juknu na to :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Tady to mas kote :) http://boi.perfectworld.com/
    Hrajes PW takze ti acc funguje i na tuhle hru jen to stahni a jedem :) Sem vecinou na realmu 1 nick Vrinn
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    můžete hodit odkaz na ty imortals?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hlavne ze dotech immortals sime uvrtal ty :))) nic pohoda uzsem tu nasel i naky cechy :) jo lvl 50 uz mam paradniho zelenyho dracka :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hraju L2 nebo obcasne Aiku + neco noveho naco narazim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jo presne takle sem psal po prvnich chvilich vte hre :(
    Ale chce tomu dat cas az si ochocis prvniho peta.. az ho budes ucit skilly a vymejslet stat build na svoji postavicku a na peta.. az budes plnit opravdu obrovske kvantum Q byls vubec aspon vtom prvnim meste ? Ta hra ma netusene moznosti , ktere stale obevuji.. skoda ze na zajimave eventy a Q musim mit partu coz je tu dost obtizne bose zle domluvim..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: smazano zruseno vubec me to nenatchlo .... jen me stve ze neni skym hrat tu Aiku :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AAaaaa :)) Tak ten battle of the immortals bude velmi hnusna zalezitost zavislosti :))
    Hlavne dyz mate lvl 41 a koupite si za veskere uspory peta zeleneho dracka kereho muzete vysumonit az na 50 lvl :) ale podarilo se mi neska tamnout uplne uzasnou meduzu :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Postupne menim nazor naten Immortals :)) kua toe slozity hra puvodne sem si myslel zejeto jen dalsi item mail diablovka ale jetu spousta zajimavich veci :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam