• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jj to uz si sem hazel myslim
    asi na to mrknu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Forsaken World | Play Free Online Video Games
    http://fw.perfectworld.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aaa od 30teho prej sapusti Forsaken World
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: fraps a diky cau :) jen to prekopat na jpg :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jako v pohode od doby comam adsl je mi to uz malinko jedno jen seto nacita asi 5 seknud ale vdobe , kdyz sem modem sem .bmp opravdu nenavidel :)) Uz sem zistil jak se v BoI foti tak se snad pokusim sem dat nake screeny..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: bmp je default nastaveni frapsu nak sem ho zapomnel zmnenit. do priste se polepsim :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ty lidi ze Sengaie neumi konvertovat do jpg ? :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---

tady mas treba cestu mezi spotem mezi frakcema a spotem s frakcnim buffem a to sme teprv na zacatku :) tady mas este naky screeny :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: aika ? je to mazec bohuzel to nemam moc skym hrat tak smrdim u L2 ale jinak me to bavi obcasne to zapinam:)

sem u ostyryonu (tj myslim ten cervenej :)) povolani sou celkem vyvazene tvuj "pet" pran je taky fer ... neustale te zahlcuje ruznejma otazkama :) treba jakej je tvuj oblibenej pokemon kdo je nejhezci prav v aice a tak :) pokud ji odpovis dost infantilne tak te bez nakej vetsich kecu i nabufuje :) armory sou taky pekne delany a nejsou ani tak moc nedosazitelny.
    exp se vyplati delat prez questy kterejch je aika plna, prijemne odejpaj a odmnena je vic jak prijemna.
    co do PvP mas tam dva kanaly PvE a PvPkde uz je hodne srandy :) treba kdyz se cizi frakce protriska az do nubi zony a lidi padaj na IK :)
    pokud si koukal na stranky sou tam asi tak dva hlavni skoro neustale fajty a pak fajt o hrad a battle zona:
    ten prvni je fajt o relikvije. v desnem hafu lidi naportis do cizi frakce protriskas se prez guardy a zacnes nicit krystaly guardy a pak samotnou relikviji + se mlatis s asi dalsima cca 300+ lidma:) kdyz tu relikviji ziskate tak vase frakce ma frakcni buff (vetsi exp,dmg,def,Matak,crit ...)
    pak je fajt o svatyni v urcity cas znicis takove crystaly a pak utocis na svatyni + samo se triskas este s branici frakci :)
    sranda je ze po zniceni crystalu muz satyni oblozit kazdej ale frakce co o svatyni prsla ziska jako bonus silnejsi moby a par debuffu :)

triskani se o hrad je vlastne vysada par velkejch clanu z kazde frakce a battle zona je stejna jako ve WOW treba :)

pokud se este a neco budes chtit poptat napis :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    hehe oki zvážím to - ale jak říkám ted zkouším ten cabal a fakt mě to chytlo - je to sice diablovka ale zatraceně dobře udělaná diablovka...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo presne slysim sebe kdyz sem to spustil poprve :)) Nicmene uz tu mam postavicku na 68 lvl jako peta dracka lvl 60 a moc se mi to libi.. takze uz sem i v ceskem klanu kde je i docela dost aktiv lidicek.. kdyby nekdo chtl zkusit na dele mam tu misto a rad v zacatku poradim..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Immortals jsem zkoušel - popravdě zatím jsem z toho nadšený moc nebyl... Možná až se systém ustálí tak by to mohla být dobrá hra, ale zatím myslím, že je lepší Cabal Online.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Na Aiku je expert Bobik.. Ja ted hraju ty Immortals :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jaká je ta aika - já hral warhamer online a hodně mě to bavilo - hlavně rvr teda - a tohle je prej free to play což by bylo super.

Zatím zkouším Cabal online - je to sice staré ale překvapivě hodně zábavné a je tam prej hodně dobrej PvP - bohužel ale až od lvl 50 a to trvá docela dlouho se tam dostat... grrr...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: prislo mi to mejlem asi omrknu :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no me o bud tak nechytlo nebo na to mam proste malo casu...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm tak me mrdne udelal sem si ze suproviho draka silneho lvl 46 naprostou sracku s plne jinejma statama.. ma lvl 1 ... me mrdne :(((((((((((((((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://kingdomheroes.aeriagames.com/download
    A ne raci to necham bejt ted semi moc libi ty immortals :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: kdyby ti nahodou neslo BoI tak dej optimize _))) = download new upgrade :) jato neska po restartu marne hledal pul hodiny..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hehe tj.. a kdyz vidim tohle tak auuuuuuuuu :))) dobrej set :) http://i41.tinypic.com/5ygcc5.png teda sem jen 56 ale doufam zue budu do konce tejdne 60 teda je achiles set i pro 45 ale ztoho sem sehnal tak maximalne stit :( potrebuju este parkrat dojit do jailu abych si aspon sehnal coiny na set z obchodu pro lvl 60..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam