• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: Archlorda sem hral u jine firmy uz asi pred 4 rokama
    TAJEN: koukal sem na to :) kdyz sem Archlorda hral tak sem to zapinal normalne z plochy
    TAJEN: nehral sem to ... a je slozite neustale testovat nake hry na lvl 15 pak je vyfaknout a testovat dalsi :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak se kurva podivej zetam maj tu samou ochranu Archlord se spousti prez IE nemam duvod ti lhat !
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: Archlord tuhle kundovinu nemel kdyz jsem ji hral, stimhle sem se setkal poprve. Jako je to celkem fer ochrana ale davat dohromady Explorer jen kvuli tomhle se mi nechce teda. Cim min ten kram pouzivas tim min picovin dela
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jako mnelo to uz kdysik i 9 dragons a maj to prave i hry od tehle spolecnosti mimoto i Archlord :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: dost dementni ochrana, jako asi to mozna este sosnu ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ne omg jeto jejich naka ochrana .. nahodis jejich web prihlasis se a nastartujes to z webu.. pak ho klido muzes zavrit si shodil docela gut hru :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak sem to poslal do pekel... desnou dobu sem stim zapasil abych to vubec zapl a pak ze se nedostanu do hry. a zapinani hry je Explorer ? to jebu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobku toje jednoduche ta picovina se spousti prez WEB lognes a START GAM?E jo a jedeto jen v IE proste prez Operu to nespustis..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno me to nak nejde pustit
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobku :)))))) Toje ale hodne old hra uz nejmin rok bych rekl :) kupodivu funguje mi muj starej ACC :) postavicka stou kusi.. lvl 24 hmm dostal sem nake darky a hele new brnni na mesic new zbran.. hehe nakej item hmm klenu na nej a pridal mi 20 lvlu :))) si ted uzivam v dungu.. ta mala cubka s kusi je i summoner :)) umim ale vykouzlit zatim jen malou vilu ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak stahuju to SUN a mrknu nato
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: vypada hodne slusne O,o
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Pekne veci se nmanas vali

http://reckoningthegame.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak nevim toe MMO nebo oflajn hra ?

http://enslaved.namco.com/videos
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo tak Vindictus jede az desateho pristi mesic :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno pekne prisel mi majl od Perpetum bude veselo :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Buhehe maji tam moc hezke videjko ze hry nakej fajtr ale jako co stema mobama dela LOL :) toje vtom Divine souls ale dalekohezci bych rekl..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    http://vindictus.nexon.net/Key/AccessInfo.aspx

Ten Vindictus se otevira dnes ? mi nak nejde ani lognout na web :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: je to skoro to same jako WOW na vetsim levlu mi to uz prislo dost neprehledne a kombinovani dvou classu je taky blaznive. jak sem tu uz psal kombinace paladin a priest tam byla neznicitelna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam