• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SHORTY23: LOCO fuj tosem taky zkusil.. inak cus rad tu vidim nekoho new :)

FOLCWINE: Nemysli si zete nesmiruju v auditku o lajne :) Jinak se nic nedeje nic new ja tak nejak cekam na Forsaken World nebo Vindictus nebo na Tera nebo na Rift :)

PELENDUR: Jo ale my zmlsani to asik newemem :(

WOLFE: Ume zustava nejlepsi MMORPG stale UO :)) Ryzom si hral s Elim ? tyhle nhry sou stejne jen o grindu :) v pvp vitezi vecinou ten kdo vic donatuje :)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    TAJEN: LoL neni ani tak ve stylu BoI, ale spis dota klon stejne jako HoN, LOCO apod... Pro me osobne marketingove vyhypovany sracky .), nekoho to ale bavi .).

Jinak custe, asi jsem sem jeste neprispival...
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Jo a Lineage 2 bavilo ma to ale len preto, ze som takymto typom hry zacinal a nic moc som okrem toho nepoznal. Vlastne skor nic. Potom som hral este nejaku korejsku ta ma bavila ale v podstate mi pride vacsina mmorpg na jedno kopyto...
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Ragnarok ma nejak nebavil, kamos to hral dost dlho ... neviem preco ale najviac ma asi aj tak bavilo WOW a Ryzom.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No sem zmlsanej L2 takze placky hraju vyjimecne jako byl treba ten BOI ale taky sem utoho nezustal.. neslo tam poradne hejbat s kamerou.. :((( Skoda ze nejni treba uz ten Vindictus free Wolfe nato kukni :)
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    ako som povedal ze nie vzdy to vyzera (trailer .. film atd) ako hra ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo tak sry jestli bych chtel hrat placku ve stylu Ragnarok tak muzu hrat BOI a je to na daleko vyssi graficke urovni tohle vypada ze secky prachy spolkla vyroba traileru a hru napsali za 14 dni :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nooooooooooooo kua dobre oni stim filmeckem duse kouknout na nakej jestlije i ingame :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    pekne vy dva myslim ze pri logu semitu este nikdy 5 new neobevilo du kouknout coseto snazite rozhejbat :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOLFE: mam tam furt Server Status - Unavailable tak nvm v L2 psali neco o EU a US tak nvm sem zmatenej a potrebuju na zachod
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Tak teaser .. sorry to je taky stary blby zlozvyk este z 8bitovych cias, volat vsetko demo. (intro outro atd)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOLFE: demo ?
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    MALY_BOBIK: to demicko vyzera pekne (len skoda, ze demo vyzera vzdy inak nez samotna hra). Co ti presne na tom nejde rozbehat ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://www.leagueoflegends.com/ snazim se rozhejbat tohle ale nak mi to nepremava :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hlavne me ted nejvic vytaci zesem v JD splnil Covenant of life quest a mam stribrnou listicku.. takovej roztomilej pet.. ale nejde dat jine postave tak ten Q delam s jinou postavou znova a ani zaboha uz nevim jakto dodelat..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFE: Jo ja videl i F3 kde meli skoro vsechny zbrane i realny zvuk a znelo to dost dobre..ono naucit se zachazet stim kitem na predelani F3 muzes si tam do hry dat cokoliv vcetne novich dungu priser janevimco.. snad sou uz i bojovi jezditka.. ale jak rikam nemam nato stroj abyto spapal :(
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    TAJEN: niekde som cital, ze niekto prerobil tak F3 ze to uz ani nie je F3. Plno novych priser, vymenil VATS za nejaky iny styl strategie boja, uz si nepamatam asi bullettime mod, plno dalsich vychytavok...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Toje jen pvp ? sux
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OK prave je mainteance JD tak nato kouknu..

Wolfe toje divne ja mam rad vsechny fallouty takze i trojku :) nechapu na jakem jinem engienu by meli F3delat abyseto vsem falloutkum libilo.. ja bych spis typoval zesou nasrany na F3 zaten konec..Ja F3 nemuzu posoudit jeste sem to nehral v plnejch detailech a tak.. a k F3 uz je podle me udelano desitky GB vychytavek :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jj začal jsem to hrát v neděli a od té doby u toho trávím skoro 24/7 - fakt mě to chytlo...
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    TAJEN: Skor podcenujes moju lenivost :D

Neviem k falloutu som sa nejak nedostal. Jedine Fallout Tactics niekedy strasne davno.
    No a potom Fallout 3 a ten sa mi paci (a ten prave Falloutaci neznasaju:D). On je este k tomu spraveny na engine mojej inej oblubenej hry - TES Oblivion (TES som hraval uz od Daggerfallu (To boli casy, ked hry mali ovela lepsiu atmosferu ako teraz ... Arenu som nehral)).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam