• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hej uz bude open ? du kouknout :) uz vcera vecer mi to meldoval souset po telefonu neco takoveho
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    TAJEN: zejtra Vindictus ne? .)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz to taham tak pak dam info :) snad to nebude grind jak JD :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hele co tohle ? http://www.aerrevan.com/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tyve.. dal bch nakej 12hodinovej dung ajajaj..
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    jaj ale to je len jedna z veci ..
    ja som myslel raidy kde 15+ (uz som zabudol kolko je max) ludi ide do dungeonu...
    nemyslim tie pvpckove
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    WOLFE: ne nikdy, staci mi co vidim, kdyz mam nocni a Tom pritahne notes, a celou noc se tam sekaji v nejake arene, porad to troubi jak prebiraji nejaky vlajky, nebo kovarny ci co XD
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Asi sem zacnem davat nejake screenshoty z WOW ako terapiu :D :D :D
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    FOLCWINE: A hral si ho ? (Nemyslim zapnut, zabit vlka a vypnut)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: moje rec :-)
    a ted si predstav, ze tu mam plnej tym lidi v praci wowkaru, peklo XD to je taaaaak hnusna hra bleee
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    nehral si ho, nemozes kritizovat ;)
    je super ze tam mozes aj vyrabat veci, mas tam rozne raidy atd... nie je to take nudne..
    Inak raz ma jeden ex-kolega zmamil na Dark Age of Camelot ... on to hraval na ofiku, ja som si to zahral na nejakom ruskom free serveri ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    agrh WoW to byme nikdo nedonutil hrat ani zadarmo :))
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Jedinu platenu hru, ktoru som hral bolo WoWko :)
    (tym myslim ako ze som ju hral na ofiku)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo pamatuju si elijo Plaminka :) Tak Ryzom me dokonale minul vim zemetam eli kdysi hodne lakal ale mam averzi vuci placenejm hram..
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    jj Ryzom som hral s Elim Barriom a este niekym. To este ked sa dalo behat len po newbie uzemi a bolo to free pretoze to prechadzalo pod noveho majitela ...
    Ryzom je dost jedinecny, pretoze tam si robis vlastne makro ako kuzlis .. na jednej strane davas do plusu silu kuzla a na druhu to vyrovnavas bud manou, staminou, zivotom, casom medzi jednotlivymi kuzleniami a dialkou na ktore to kuzlo funguje...

Napriklad som mal 3 druhy liecenia jeden ktory zral strasne manu ale liecil vela a na velke vzdialenosti ... potom taky stredny ... ale ide mi o to, ze potom najslabsi a to taky, ze mi to nic nebralo ani manu ani zivot ani staminu .. namiesto toho som na druhu stranu ulozil cas medzi kuzlom a musel som sa uplne dotykat hraca (byt tak blizko) aby som to kuzlo mohol vykuzlit...

Dost sa mi pacilo, ze si mohol niekoho ozivit len tym ze si ho zacal liecit (neozivil si ho hned prvym liecenim ... bol tam nejaky hp bar ktory od smrti isiel do minusu (po urcitu hranicu) a musel si ho liecenim prekonat aby si ho ozivil. To znamena, ze tesne po smrti si ho lahsie ozivil ako ked tam lezal nejaky cas...
    ale ozivit mohol ktokolvek, ono to tam nebolo presne rozdelene ze bojovnik, mag atd ... kazdy bol tak trochu vsetko ale ty si sa mohol viac venovat proste bud fyzicke alebo magii atd .. neviem uz presne ako to bolo, eli to hral aj na platenom mohol by to skor vysvetlit ... Rozhodne Ryzom je originalna hra s originalnymi prvkami ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SHORTY23: LOCO fuj tosem taky zkusil.. inak cus rad tu vidim nekoho new :)

FOLCWINE: Nemysli si zete nesmiruju v auditku o lajne :) Jinak se nic nedeje nic new ja tak nejak cekam na Forsaken World nebo Vindictus nebo na Tera nebo na Rift :)

PELENDUR: Jo ale my zmlsani to asik newemem :(

WOLFE: Ume zustava nejlepsi MMORPG stale UO :)) Ryzom si hral s Elim ? tyhle nhry sou stejne jen o grindu :) v pvp vitezi vecinou ten kdo vic donatuje :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    Všichni jste na omylu - League of legends je jednoduše předělaný mód do Warcraftu 3 - Dota (Defenders of the ancients) - toho času nejhranější mod - cca 6x víc lidí než běžný w3. A LoL je jenom to samé předělané do novějšího kabátu a lepší grafiky a autoři nebyli omezeni W3 enginem - jinak je to furt stejné - a věřte mi - publikum si to najde samo... :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    dlouho jsem tu nebyla, tak co kdo kde co zkousite?

ja se vratila na interludko na L2, tak oddychove, jestli to zvladnu pri praci zapnout tak 2x do tydne je to hodne :)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    TAJEN: LoL neni ani tak ve stylu BoI, ale spis dota klon stejne jako HoN, LOCO apod... Pro me osobne marketingove vyhypovany sracky .), nekoho to ale bavi .).

Jinak custe, asi jsem sem jeste neprispival...
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Jo a Lineage 2 bavilo ma to ale len preto, ze som takymto typom hry zacinal a nic moc som okrem toho nepoznal. Vlastne skor nic. Potom som hral este nejaku korejsku ta ma bavila ale v podstate mi pride vacsina mmorpg na jedno kopyto...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam